blueberyy00 5+2 yiz biz kesseyi pazartesi gittigimde göremedik yarin gidecez inşallah görürüz sizler ne durumdasınız bebisler nasıl
Pembepanterr blueberyy00 6+3 ten merhaba 6 haftalıkken gittik kese bebek ve kalp atışlarını duydu doktor ben duymadım anlamadım derinden geliyor yavaş yavaş başlamış dedi 7+1 de gidip duyucaz inşaAllah 2. Gebeliğim bu arada ❤️🌸
Gulerdemr01 blueberyy00 ben hiç keseye baktırmadm gitmedim onun için tam 6 haftalıkken gittim ve keseyle birlikte bebeğide gördük kalp atışını da dinledik💓🙏
Tmmz blueberyy00 Pembepanterr merhaba canım ben de bugün 5+3 oldum. 5+1′ken karından ultrasonda keseyi gördük şükür. Haftaya kalp atışı için gideceğiz inşallaah 🥰 çok heyecanlı bekleyişler
Pembepanterr blueberyy00 Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla doğum yapıp kucaklarımıza almayı nasip etsin 🌻
ecemnas88 5+2 de vajinal ultrasonla keseyle bebeği gördük kalp bugün gidicem 6+0 şuan belki kalp atışını duyarız
blueberyy00 ecemnas88 inşallah duyarsınız 1495 di değerim karından Ultrasonla görünmedi vajinal bakmayı da teklif etmedi yarın gidicem bende yolunda gider inşallah ya çok heyecanlıyım sizde bugün duyarsınız pıt pıt inşallah
husnekoklukaya blueberyy00 merhaba ☺️ Bizimse 4.haftamız dün kesemizi gördük Allah’a şükürler olsun z🥰 miniciğiz daha ☺️
Fatmabulutt blueberyy00 şuan değerimi takip ettiriyorum 4 günde bir doktorum güzel gittiğimi söyledi 3 haftalıkken öğrendim 🙂
Sahnazyasar Bizde 4+5 iz inşaallah 6+4 haftasında doktora gidecez hayırlısıyla🥰dünden beri hafif hafif mide bulantım başladı kızlar.ilk gebelik
blueberyy00 Sahnazyasar hayırlısı olsun bakalım benimde var bulantilarm hafif hafif ne güzel hisler bunlar 🥰
husnekoklukaya blueberyy00 2664 canım . Lekelenmem olunca direk gittim kese göründü çok şükür . Keza doktorumda bu değere göre görünmesi gerektiğini söylemişti . Progestan kullanıyorum . Kullanan varmı ?
Edaa2021 husnekoklukaya merhabalar, bende 6 haftalığım lekelenmelerim oldu , doktorum bana progestan başlamamı önerdi bende bugün başlayacağım. Siz nasıl kullanıyorsunuz
blueberyy00 Fatmabulutt çok erken ogrenmissiniz hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah hepimiz için