Dunyyam 38+1 geceden beri belden karına doğru giden sancım var. 5 gün öncede nst de 3 tane 100 çıkmıştı onu hissetmemiştim. Şimdi dk tutucam bakalım ne sıklıklıkla oluyor ama bana yalancı sancı gibi geliyor öyledir değil mi?
Borusesi Dunyyam bilemiyorum ki cnm benim bütün gece sol kasıgımda agrı vardı dayanılacak gibi değildi bebekte sertti karnımada iğne batıyordu sanki sabaha kadar bekledim sancılarım cogalmadı aynı düzende devam etti hep
teletabi Dunyyam canım doğum sancısıda olabilir sıklığına bak düzenliyse kaç dakikada bir geliyor o önemli
Dunyyam Borusesi bende bilemedim:) yarın da kontrolüm var. Bakaljm dayansa yarına bebeğim Dre ters bide. anlamamaktan korkuyorum ama annem hep o sancıyı anlarsın sen merak etme diyor:)
Mehdisram Duş al canım bakalım devam ederse büyük ihtimal doğum sancısı da olabilir hemen birden olmuyor zaten sancılar zaman tut 🙏🏻 Darısı başıma 😅🙏🏻
Dunyyam Mehdisram teşekkür ederim duş alayım o zaman.benim korkum bebeğimin ters olması ben dönmezse sezaryen olucam çünkü. Hayırlısı saglikla gelsinler inşallah:)
Mehdisram Dunyyam hadi inşallah canım stres yapma her an değişebilir o yüzden çok takılma bınlara inşallah sağlıkla kucağına alırsın seninde doğum hikayeni okuruz 🙏🏻🥰