Elfelf475 Annesininkuzusu01 çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 buradan öğreniyorum ben de bazen her ağrı sızıda gitmek gerekiyor mu onu merak ettim ben de öğrendiğim iyi oldu
Annesininkuzusu01 Elfelf475 Bu haftalarda doktor gerek görmese bile 24 saatlik idrarla proteine bakılması gerekiyormuş. Ne olur ne olmaz baktırın derim🙏🏻
Gzdczdl Annesininkuzusu01 geçen haftaydı benimde baş ağrım olmuştu 2 gün ama çok çok şiddetli olmadığı için tansiyonuma bakmadım. Şuan geçti. Sizinki gibi bişey değildir herhalde. Durulamayacak kadar mıydı baş ağrınız
Annesininkuzusu01 Gzdczdl Gelip geçiyordu ama ben şüphelendim bütün gün böyle olunca iyikide gitmişim. Hastanede yattım 2 hafta şimdi günde 3 tane tansiyon hapı alıyorum çok korkuyorum😔
Gubbiss01 Bilgeee58 bende nadir beye gidiyorum canım muhtemelen doğumumuz yakın zamana geliyor 🤗🤗28+4 üm ben
minnakvearas Annesininkuzusu01 gercek su ki bebege kilo aldiran besin diye birsey yokmus arkadaşlar tamamen yapiyla alakali siz hic birsey yiyemeseniz de bebek vucuttan besleniyor bir sekilde zaten zayiflamiyor icerde
Bsmlh Gubbiss01 geç cevap verdım cnm kusura bakma bebek dırmayınca🥰 aspirin kesmedım 32 haftaya kadar bırde kan sulandırıcı kullandım iğne ama onu bir dönem sonradan kestık