Kbrasmskbyrktr Fadime08 başta bende de yoktu sonra bir başladı 3 ayı nasıl bitirdim anlatılmaz yaşanır 😁😁😁
Selin12- Fadime08 inşallah sizi hiç başlamaz çünkü çok kötü oluyor ben 5haftalik ken başladı şuan 13 haftalık ve ara ara oluyor bugünüme şükür ediyorum
Elsu26 Fadime08 ben de 9 haftalıkken başladı 18+6 haftalık hamileyim baya geçti ama ara ara oluyor yine
gamzosgamzos Fadime08 kızımda bende oyleydi sadece 3 4 hafta yiyeceklerden tiksinti gelmisti oda cok uzun surmedi 9 ayda 1 kez bile istifra etmedim 😊 bakalim bu hamileligim nasil olacak daha 4 haftaligiz 😂
ay-se Fadime08 9 haftalıkkken başladı benimde 26. Haftadayım çok şükür kırkta yılda bir olursa kusuyom ama o ilk başlarda asla bitmeyecek gibiydiiii
Nazlican1994 Fadime08 kuzenim 9 ay boyunca bir kere bile midesi bulanıpta kusmadı, ben 4 ay boyunca ağzıma lokma sokmadan sürekli kustum. İnşallah sizin hamileliğiniz çok rahat geçer maşallah de nazar değmesin 😇🙂
balpetegim_35 Fadime08 bende de hiç kusma olmadı ilk 3 ay sürekli uyku hali ve bel ağrısı oldu . Sonrada bacak krampları , halsizlik başladı . Şimdi 26 haftalığım. Hiç dermanım yok.
offlineanne Fadime08 bendede yoktu o tarihlerde sonradan aç kalınca midemin bulandığını farkettim 😁 şükret bol bol
Handan_65 Fadime08 Maşaallh diyin kendinize nazar edeceksiniz benim 6hafta gibi başladı ama nasıl başladı kan geliyordu artık boğazımdan 4 kere falan serum taktilar şimdi 12 haftadaki azaldı mi yoksa kullandığım ilaç mı çok iyi anlayamadım ilac ismi zofer ama yine günde 2 kere ye düştü kusma sayım nor.alde 6 7 kere içim gidiyordu boğazım yara oluyordu
Nur_bircaner26 Merhaba bişe sorabilirmiyim adetim üç gün gecikti kan testinde beta 204 çıktı dusuk gibi geldi bana normalmi acaba siz ne dusunuyorsunuz
Calisananne25 Nur_bircaner26 gayet iyi bence tabii doktorlar daha iyi bilir ama ben de ilk öğrendiğimde 250 çıkmıştı beta 2 günde bir kan verin artış olmalı değerde
Calisananne25 Fadime08 19+5im bu zamana kadar mide bulantısı, kusma, baş dönmesi gibi şikayetlerim hiç olmadı sadece son günlerde biraz enerji düşüklüğü yaşıyorum halim yok yorgun gibiyim tek sorun bu 🥰
Pembepanterr Fadime08 Bende hiç birşey yok 6+3 çok rahatım yorgunlukta yok zaten olsada ne fayda bebeğim var sabahın köründe kalkıyoruz 😀
Yrndnz 7+4 suan benm de mide bulantım olmuyor çok şükür. Ama uyku ve halsizlik beni bitirdi 😅 9 buçukta uyuyorum sabah yine kalkamyorum😅