Esra___ Kızlar her sabah olduğu gibi sütümü balı eritecek kadar ısıtayım dedim Pınar süt bu arada aynı zamanda kayınvalidemle konuşuyordum İnanın 1 saniye önce kalkmış olsaydım bütün süt tepeme geçecekti altını kapatmak için kalktım booom diye bi ses çıktı ve cezve ocaktan 2-3 cm havalandı her yer süt oldu resmen süt patladı ya 😐 aklım çıktı bi çığlık attım kayınvalidem bile korktu telefondan bebeğim de hareket ediyordu o sırada birden sesi soluğu kesildi 😔 10 dk hiç kımıldamadı şimdi hareket ediyor ama karnım ağrıyor ya bi sıkıntı olur mu çok korktum 😔
eminergunn Esra___ korkma cnm nezman açılmıştı süt kefir patladığını duymuştum demekki bakteri üremiş iyi olmuş içmemişsin sanada bişi olmamış bebeğinede olmaz korkma strestendir ağrın geçer cnm
Mry Esra___ geçmiş olsun canım ilk defa duydum böyle bi şeyi.anıden korkunca biraz kasılmıştır karnın zaten hareket de ediyormuş bebiş
Esra___ eminergunn Cnmm bugün sabah alıp geldi eşim son kullanma tarihi de geçik değil kokmuyor da bozuktu ben anlamadım herhalde çay tabağını kırdım şimdi de elim ayağım titriyor hala bugün bi uğursuzluk var üzerimde anlamadım gitti
Esra___ Gis yok Cnmm çelik cezveydi cezvede hiçbir sıkıntı Yok sağlam ama sütün havalara uçtuğunu gördüm yani
eminergunn Esra___ bir fizik olayo gerçekleşmiş herneyse işte 🤣 şiödi mutfaktan uzaklaş ve tv karşısında dinlen bir kaç saat
Esra___ KemalFatosPolat iyiyim biraz daha Cnmm ağrım da yatınca hafifledi çok korktuğum için bebiş de etkilenir mi diye endişe ettim
ArzuGl Allah korumuş zaten paket sütlerin hiçbir besin değeri yok şişedeki günlük sütlerden alıp için bence. O anki korkuyla biraz kasıldığın için ağrı var gibi geliyor olabilir belki biraz dinlen başka şeyler düşün eğer geçmezse doktoruna danışırsın.
Esra___ ArzuGl yaşadığım yer biraz küçük her zaman günlük süt bulamıyorum maalesef 😔 haftada bir gün geliyor o da sadece bi tane markete hep kutu tüketiyordum bozuktu sanırım