ogrencianne35 Ruyaruya12_ kendimi gördüm 😂 40.haftada doktoru arayıp artık dayanamıyorum sezeryana alın beni demiştim 😂😂
Ruyaruya12_ Akbulutsevda eskiden benim ödüm kopmazdı ben 32 de sancılanıp yatmıştım yani 36da gelir diyordum şimdi de günler ilerledikçe ilerledi maşallah bende 40 41 e doğru bayrak taşıyacağım herhalde 🤣💧 sizin ne kadarlık
Akbulutsevda Ruyaruya12_ deme oyle Kız 36+4 benim de 🥺dün nst de kalp atımları yavaşladı ödüm koptu ama 40 41 de cok uzakmış gibi geliyor ödüm kopuyor😹
Ruyaruya12_ ogrencianne35 bende dün" ben artık dayanamıyorum kontrole gitsek de sezeryan tarihi mi alsak ???" "dedim bir de biz ilçedeyiz hastane 50 dk 1 saat 🤣🤭🤭🤭 ama dayanamıyorum 🤣🤭 bir de sinir geliyor böyle bekledikçe doğum sonunu daha fazla düşünüyor insan 💆🏼♀️
Ruyaruya12_ Akbulutsevda ben daha normal mi doğuracağım sezeryan mu ona bile karar vermedim 🤣🤭 sen otur güzel güzel düşün zaten bu bebeler gelmiyor 🥺💆🏼♀️
Akbulutsevda Ruyaruya12_ normal gelirse normal sezeryan gerekirse sezeryan😀😹yeterki gelsin bekletmesin anacugunu
Mmavii Minnakkkk benim 4 kilo ve sezaryen öneriyorlar kararı sen ver dediler kafam karıştı beklesem mi yoksa sezaryen mi olsam bilemiyorum 🤔
Milenka Ruyaruya12_ 40+1 den selam 😂 Birazdan evi supurcem. Yerleri eğilerek silebilirim. Sonra squat modu. Birde binanin merdivenlerini inip çıkma ihtimalim var.😂
___konul666 Ruyaruya12_ ben bu çocuktan şüphe ediyorum artık🙄 içeride kalıcak kesin 😑 hicmi doğum belirtisi olmaz bacım 😐 çıksada rahatlasam bu sıcakta uyumak haraket etmek cok zor son günler gerçektende zorrr.