Uyumsuzzz 31 haftalığız oğlum hareket ederken çoğu zaman canım acıyo kendini kasıyo mu diyim yoksa tekme atarken organlarıma mı baskı yapıyo diyim nasl anlatsam sizde de varmı aynı durum 😔
Dilekcnkn Uyumsuzzz bende 30 haftalığım 2 haftadır sürekli dönüyor başımıdır poposumudur birden böyle ittiriyor kendisini ama canım nasıl yanıyor anlatamam yapıcak birşey yok ama birde aşırı sert oluyor
co2041 Uyumsuzzz 32+2 aynı durum bende de var bazen bi yerde otururken bile birden ahh diyorum herkes bir şey oldu sanıyor halbuki oğluşum canımı acıtıyor 😂
Selinnn96 Bende 30+4üm bazı zamanlar vurunca çok acıyo yada birden biyere toplanıp kalıyo ozamam acıyo
Selinnn96 Uyumsuzzz evet ama rahat bir pozisyona geçip biraz karnınızı okşadıgınızda düzeliyo benimki 😊
Veralynn 32 haftadayız bizde de var aşağıdan yukarı doğru ayağı mı neresi sürterek uzatıyor şimşiş oluyor baya acıyor öyle yapınca 😊 bir tarafa toplanıyor taş gibi oluyor o taraf. Birde sola yatırmıyor aşırı tekmeliyor 🤷♀️
Sudeekalay Uyumsuzzz 2 gün önce 28 haftalık kızımdan öyle bir tekme yedim ki ayy diye bağırmak zorunda kaldım zıplayıp 🤭 kaburgam kırıldı sandım en güzel şiddet yavrularimizdan gelen ♥️