Busraduragan Kızlar ilk gebeliğim ve çocuk odası hakkımda 0 bilgim:) anne yanı yataği nasıl tercih ettiniz ? Ondan hariç odasında büyüyen beşik kullanışlı mı?
Dilekcnkn Busraduragan Ben sepet beşik alacağım birde büyüyen beşik diğer oğlumda baya uzun süre kullandım yani birde bizimkisi büyük olanlardandı ama şimdi ranza alacağımız için arkadaşıma verdim komple genç odası oldu bence büyüyen beşik çok ideal
bahtnurr1 Busraduragan https://ty.gl/wafxtta Anne yanı bu tarz düşünüyorum, bebek odası için de büyüyen daha mantıklı geliyor 😊
melikeyakisiklii Busraduragan sepet beşik almıştım kızıma oğlumada aynı beşiği kullanıcam odasınıda 6 aylıktı ayırdığımda büyüyen beşiği var çok kullanışlı
Busraduragan Dilekcnkn büyüyen beşikte beniş tutunmaya başlayınca düşme olasılığı yüksek diyorlar , park beşikte düşme olasığı düşükmüş 🥲 bende büyüyen beşik daha şık ve güzel duruyoor 🤗
Busraduragan BurcuGorkem bende öyle düşüyorum yanıma park yatak hatta tekerleklii falan bazen salona. Taşınırım diye 😍 ama odasına büyüyen beşik mi yoksa montessori yatak mı yaptırsam gidip geliyorum 🙃
Dilekcnkn Busraduragan Yani iki taraftada koruma oluyor benim kullandığımda sallanma özelliği yoktu ve baya derindi komidin 2 taneydi mesela baya büyüktü 80′e birşeydi tam hatırlamıyorum park yataklarda güzel ama 2-3 yaşından sonra ister istemez alıyorsunuz yatak zaten onların içi gerçekten derin ama 😊