Minaminisi Firdevss167 bilemiyorum canım artık çok tercih edilmiyor diye biliyorum. Bende de eriyen ip dikişi var ama var mı yok mu belli değil. Doktorum söylemese bende yapıştırıcı zannederdim. Ama çok önemi yok aslında bi şekilde dikiliyoruz 😊
Firdevss167 @Minaminisi# Minaminisi benimkide eriyendenmiş ya korse alana kadar tülbent sarsam olurmu ki
Minaminisi fatmakolay canım markasız bir üründü, iç çamaşırı dükkandan almıştım. Beline dolayıp önden cırtcırtını takıyodum. İstediğin tür alabilirsin, korse çok faydalı bence. Tabi doktorunuzun tavsiyesine uyun yinede.😊
Minaminisi Firdevss167 sararbilirsin de, olur tabi. Hatta biraz sar daha sonraki zamanlarda belki korse takarsın. Yani göbeğim kalı endişen varsa kullan ama böyle bir endişen varsa takma canım. Takarsan da 2 saat arayla çıkar, bütün gün giyme sakın.
Mutlu_damla Firdevss167 nasıl yani şu geçirmez bandaj tskmadilsr mi kendin mi çıkarıcan? Çıkacağım gün su geçirmez bandaj yapistirlar, 2 hafta sonraki kontrolde de çıkardılar. Ben ellemedim riskli olabilir diye.
Firdevss167 Mutlu_damla canım tabiki bandaj yapıştırdılar. Pansuman yaptılar taburcu oldum 3 gün sonra bandajı çıkart dediler onu soruyorum
Ozlem23 Firdevss167 korse kullanmadım ama sıkı külot giydim yüksek bel hiç göbeğim yok kızım 3 ay 3 günlük uzun zamandır yok 40 i cikmamisti benim göbeğim gittiğinde ama korsede yararlı olur benim almaya fırsatım olmadı sadece
Ozlem23 Firdevss167 tülbent ince gelebilir tek kişilik çarşaf varsa onu sar sicak olur biraz ama en azindan daha sıkı olur
Tosbik06 Firdevss167 annemin de var ama sezaryen olmamıştı rahimini aldırdı. O da sezaryen gibi bikini üstünden kesi atılıyor. Ama çok belirsiz ve hiç yok gibi duruyor. Ama şimdi bebek çıkıyor farklılık gösterir mi bilemem. Fakat annemin rahmini gördüm ameliyat sonrası o da 6 kiloydu ve tüm tavuk gibi büyüktü.
Mutlu_damla Firdevss167 heee tamam ya. Çıkar dedilerse çıkarabilirsin tabi ki. Duşta fazla durmamaya özen göstermelisin sadece. Lifle temizleme fazla duşta kalma yeter 🥰
Zhra_cil Firdevss167 banyo yapınca geciyo o izler. Nescafe iç bana hastanede ki hemsire bol bol Nescafe iç dedi Allah’tan hastaneye de götürmüştüm Nescafe bol bol içtim orda evde de içiyorum arada sırada bas agrm cok şükür olmadı
Firdevss167 Zhra_cil ya nescafe ağrı kesici fayda etmedi hiç canım bana bugün daha iyi başım çok şükür ya
Firdevss167 Mutlu_damla duştan sonra bandajı çıkarttınca çamaşır izi dikiş yerine gelip acıtıyor mu peki Canım