Irem2021 22.haftamdayim dis ağrısına çözüm bulabilen varmi cok yoruldum artık 😭 bugun doktora gittim kadın dogumdan onay imzali kağıt olmadan hic bi işlem yapmayacağını söyledi 😭
DemetF Irem2021 cnm bnmde 20 lik ara ara sizliyor doktora gidince rapor alip cektiricem son aylarda agri cekilmez hale geliyor dogumu tetikliyor diolar.ole yap o arada da evde karanfil varsa agriyan yerine koy uyusturuyo biraz
Bayburtlugelin Irem2021 benimde dişim cok agrıyordu hatta 2 dişim kırıldı 26 haftalıkken 2 dişimede kanal tedavisi yaptırdım
Cansu_arass Irem2021 Canm wom dental diye bi sprey var benim agrımı sadece o kesti 2 hafta öncede doktorumun izniyle çektirdim 20 lik dişimi sprey çok etkili ama
Kkalintas Irem2021 belirli antibiyotikler var kullanabiliyorsunuz ben kullandım birde buzlukta dondurulmuş ne varsa ağrıyan tarafıma onu tuttum çok kötü günlerdi
Irem2021 DemetF gerçekten biktim artik her gece fırçalayıp Disinol sürüp sonrada karanfil alıp oyle yatıyorum 😭 kızımdada aynısı oldu doguma kadar dogumdan sonra da suratim sismisti 😭
Irem2021 Cansu_arass evet yaa 20lik kör olasica kırıklı çürüklü bide peki antibiyotik kullandiniz mi onuda doktora sorup kullancam
Boncugummmm Cansu_arass o sıpreyi diş doktorumu dedi canm bnm de şuan agryor 20lik dişim bn hiç cektiremiycem de kan sulandrcı kullanıyorum. Bn de alsam bunu eczaneciye danışsam
Bayburtlugelin Irem2021 raporla özelde yaptırdım devlet hastanesi çok gece randevu veriyor du o ağrıyı o kadar dayanamazdım
Irem2021 Kkalintas evet evet oda fayda ediyo biraz agumentin 1000 ml vermisti 18nde kontrolum var o zaman doktor onayina gore kullancam ınslalah
Gizemkcer Bak kesinlikle karanfil yagi kullan direk uyusturuyor bende cekiyordum direk karanfil aliyordum agzima ama yagi cok daha kuvvetli hemen uyusturuyor ve bol bol sut ic bebek sendeki kalsiyumu cektigi icin boyle oluyor demisti doktorum bana
Irem2021 Gizemkcer disinolden dahami etkili onuda denicem gece olunca😂 suan rahat saatimdeyim yataga girince baslar
Ada- Irem2021 benimde çok aşırı diş ağrım oldu artık dayanılmıcak 16 ve 28 haftaya kadar doktor onayında tedavi yapılabiliyor hatta çekim bile yapılıyor doktor onay verince bende kanal tedavisi ve dolgu yaptılar ağrılarım kesildi yoksa çekilecek ağrı değildi
Cansu_arass Boncugummmm kendi kadın doğum doktorum önerdi canm eczacıyada sorabilirsin gebeler için öneriliyor