Minikmucizembenimmm Kızlar 32. Haftadayım ve müthiş uykum var sanki ilk haftalardaki gibiyim normal mi acab
BurcuArslan Minikmucizembenimmm bence tadını çıkar ben 20. Haftadan beri uyuyamiuorim sıcakta cabasi 29 jafta oldu keşke uyuyabilsem diyorum hazır uyuyabilirsan uyu bebek dogunca cooooook ihtiyacın olucak
Nlfrylmz Minikmucizembenimmm uyuyun ne güzel işte. Son iki gün kaldı ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan ama Uyuyamıyorum 😭
Ada_omertoprak2116 Minikmucizembenimmm bende 32+3 haftalığım acaip çok uykum var ama uyuyamıyorum sabahlara kadar uyumanın değerini bilin bol bol uyuyun
bebekannesii akgunbirsen Ben de 28. Haftadayım. 24 saat uyusam uyurum😀 Başımı kaldıramıyorum son 1 haftadır. Niye böyle oldu anlamadım🤔
Minikmucizembenimmm BurcuArslan uykularım çok kalitesiz Maalesef sıcak mide yanması vs derken uyanıyorum ama kafam da yastıktan kalkmıyor
akgunbirsen bebekannesii bende gerçekten bundan 3-4 gün öncesine kadar fazla enerji vardı ya. Haaa ne güzel günlerdi. 😄😄
bebekannesii akgunbirsen 2. Trimester a hamileligin balayı dönemi derlerdi de inanmazdım, şu an anlıyorum😆 Neyse bugünlere de şükür diyelim napalım ☺
BurcuArslan Minikmucizembenimmm bosvwr dinlene bildiğin kadar dinlen her fırsatta yat bidaha uyuyamicaz😊
BurcuGorkem Uyuyabilenler çok şanslısınız bol bol uyuyun, 27. Haftamdayım ve bi süredir uyku nedir unuttum uykum var ama dön dön uyuyamıyorum çok kotu😟
Aysekrcy Minikmucizembenimmm benimde o haftalarda başlamıştı sabahtan akşama kadar uyuyordum sıcaklardan ama iyi olmuş sanki stoklamış gibiyim kızımla sabahlara kadar uyumuyoruz koymuyor 😅
Kbrasmskbyrktr Minikmucizembenimmm bende 29+6 yim bende başımı kaldıramıyorum aksam erken yatıyorum gun içinde de en az 2 saat uyuyorum hala ruh gibi dolaşıyorum ev içinde 😁
Elif_Eda Minikmucizembenimmm Yalnız değilmişimmm 🤣🤣🤣Bundan 1 2 ay önce yatağa geçip eşim bir süre sonra işe gideceği için uyuyordu ben 3 4 e ksdar telefonla uğraşıyordum uykum gelsin diye sabahlıyordum anamm şimdii uykum var hemdee deli gibii ☺️☺️☺️ Sabahları kalkamıyorum zatenn 😂😂