Sim25 19 Ağustos ta spinal yaptım sana birkaç tavsiye vereyim öncelikle doğum cantana iyi bir biberon ve mama muhakkak koy ben migrosta 9 liraya Aptamil satılıyor hazır yapılı 1 numara ondan almıştım içime hazır kolaydı sadece biberona döküp biberona sıcak suya koyup isitiyorsun (8 kere falan gidiyor ,3 saatte bir beslemen lazım bwbegi 30 CC önce meme ver süt gese bile sonra mama,benim sütum üç günde geldi ( semiz otu ve ebebekte mal içecekler var tadı kötü ama süt yapıyor öneririm) doğum cantana muhakkak kahve ikisi bir arada,bitter çikolata ve kayısı hoşafı ya da marmelati koy ilk 7_8 saat sadece bunlar serbest, emzirme yastığı benim için hayat kurtarıcı oldu hastaneye goturmemistim sonradan eşim getirdi emzirmek zaten zor oluyor acemi olunca, ayricq sakin boş memeye pompa atma hep kanar yara olur bu sefer hiç emziremzsin az da olsa süt gelince pompa atarsın bırak bebek emsin ben avent kalkan ve lansinoh göğüs ucu kremi kullandım ki göğsüm aşırı hassastır hiç yara olmadan geçirdim o süreci