Hilkatkaradagli Kızlar benim belim dün geceden beri resmen kopucak kontrolüm vardı herşey normal ama belim kilit resmen sizde de oluyor mu 36+3 oldu bizim ama bu bel meselesi hep vardı iyice tuttu ya 😞😞😞
nvn-mutlu Hilkatkaradagli iyi geceler canım ❤️ zaten herşeyi normal görüyorlar ama benimde bazen sol tarafta ağrım oluyor 🤷♀️
BurcuArslan Hilkatkaradagli ara ara dogum sancilari yoklamaya başlamış sizi bu aralar dikkat edin ağar bi ev işi yapmayın ben 29 haftaligim hali yikadim çocuk odasının modelini değiştirdim dolapti bazaydi derken sabahı sabah ettim bel ağrısından bebek gibi agladim
Selin12- Hilkatkaradagli eğer bel fıtığıniz varsa bebek ağırlastigi için baskı yapıyor dur buda normal olarak görülüyor
Hilkatkaradagli nvn-mutlu Arada kasıklarıma da atıyor cnm ama en çok bel aynen öyle bikac hafta kaldı gecseydi diyorum çünkü bel kalça ağrıları çok dayanılmaz 😶
Hilkatkaradagli nvn-mutlu Aynen çok şükür de bebek gelişmedi şekerden dolayı haftası dolana kadar bari karnımda kalsa diye dua ediyorum sizde dua edin lütfen Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin ins 🙏
nvn-mutlu Hilkatkaradagli amin canım cümlemize inşallah 🤲 bebişinizde vakti zamanında hayırlısı ile gelsin 🤲🌺❤️ gebelik şekerimi çıktı canım