[silindi] AnnesiyimM53 Çok normal. Her yerde geziyo çünkü eli ayağı nerelerde oluyo. Benimki bazen ağzımdan çıkacak sanıyorum🤣.
Oznurunkoftesi AnnesiyimM53 gayet normal bence endişe edecek bir şey yok. İçeride disko yapıyorlar bazen sanki 😅
Sevimvrs AnnesiyimM53 😂 Yakında ayağa kalkıp içinizde yürüyecek bu ne ki😂 Son haftalara yaklaşıyorum ben ve şu an öyle hareketlendi ki her tarafıma basıyor ve bazen içimden değil de dışarıdan biri bana dokunuyormuş gibi sert hareketlerde bulunuyor😁
Glcn22 AnnesiyimM53 valla bazen öyle bi ittiriyor tekme atıyorki sanki deri mi koparıp çıkacak gıbı hıssedıyorum
AnnesiyimM53 Oznurunkoftesi iyi bari çok hareket edince zannediyorum aminyon sıvısı patlar da doğar diye 😒
betuss10 AnnesiyimM53 gayet normal kuzum korkma bazen içerde olimpik yüzme havuzu var diye düşünüyorum 😂😂
Glcn22 AnnesiyimM53 çok şiddetli ittirince acıyor karnım sertleşiyor aşırı bazen üçgen şekil alıyor sanki karnım ittirirken 😂🤦🏻♀️ 36+5 haftalıgız
Glcn22 AnnesiyimM53 valla normal dogum yapıcam korkmuyorum desem yalan söylerim ama kendımı strese sokmamaya çalışıyorum nstde sancılarım cıkıyo ağrım var bakalım ne zmn gelmek isterse oğluşum 🤷🏻♀️