duru21 mrb anneler yeni üye oldum beğenerek takip ediyorum rabbim bütün hepimizin yavrularını sağ-salim hayirlisyla kucagimiza almayı nasip etsin insallah sorum şöyle ben geçen aylarda hastaneye gttim özel hastaneye ayrıntılı ultrasyonda bebeğin beyninde pleksus kisler göründü ve takip ettir dedi devlet hastanesine yönlendirdi gttim petirinaloji bölümüne gönderdi ordaki doktor ve hiç fis yoktu sabah erkenden gelmen gerekiyor dedi benim evimden sabah erken araba yok gurbetteyim eşim çalıştığı için gidemedim 3 gün önce tekrar gttim ve hala var dedi git dedi sorun olurmu 😐26+5 günlüğüm ve bu arada perşembe günü uçak yolculuğum var 2 saat bi sorun olurmu bebeğim için kusura bakmayın uzun oldu ama bilgili insanlara sormak istedim hakinizi helal edin tekrar kusura bakmayın 😑
Baharun2 duru21 canım bi yerde okumuştum bu durumu %98 i kendliğinden kayboluyomuş hamilelik sürecinde.Başka bi sıkıntın yoksa erken doğum riski kasılma fln yolculugun sıkıntı olacagını sanmıyorum.Raporu zaten çogu firmalar 35 ten itibaren istiyo