Melakya Mrskoroqlu bende ersoyda yapan varmı merak edıyorum Sultanbeylı ama saygıda bırcok arkadasım yaptı hıcbırı memnun degıl canm sureklı sezeryan yancıları saygı hastanesı
Prensesinibekleyenanne Melakya sultanbeyli ersoy da görümcem yaptı ama kendi doktoru oraya geldi kendi doktoru doğum yaptırdı yoksa Kurtköy ersoyda olacaktı. Bir sıkıntısını görmedik bebişi 4 ay sonra 2 yaşına girecek 😊
Mrskoroqlu Melakya ben ilk doğumumu orda yaptim suni sanci çektiğim halde dayanamiyordum artık sezaryana alın dedim almadılar kabul etmediler… ama suan başka yapanlarlar varsa onların düşüncelerini de merk etmiştim çok sagolun teşekkür ederim
Prensesinibekleyenanne Mrskoroqlu doktorunuz oranın doktoruysa sıkıntı yok . Ama bildiğiniz bir doktor yoksa dediğim doktor şuan maltepe ersoyda bende ona gidiyorum doktor suna jülide ersoy
Mrskoroqlu Prensesinibekleyenanne doktorum oranı doktoru hastasıda çok aslında ama ben de psikolojikmen sorun yani doktorlardan yana sıkıntım yok aslında çok kibar ve anlayışlı davranıyorlar dogum süreci beni çok korkutucu için bilemiyorum çok zor 😅🤣
Htcnaz Bende bir zamanlar hatice hanımla başlamıştıım ve hatice hanım sayesinde kızımı dünyaya getirmiştim ve şimdide öyle kısmet olursa inşallah esra hanıma gidiyorum ben ilk doğumda bir sorun yaşamamıştım gayet memnundum
Mrskoroqlu Htcnaz hmm masaallah bende pelin hanıma gittim sürekli dogum zamanım gelince kendisi tatildeydi aradığımızda gelemedi uzaktaydi hemen yönlendirme ile ebru hanımda doğumu mu yaptım 2 sindende memnunum ama demem gibi beni psikolojim doğuma yönelik korkutuyor 🤣