edauyanik Kızlar 28 haftalık olduk ama isim bulamıyoruz bir kızım var adı ikra ona uygun da olsun istiyorum fikirlerinizi alabilir miyim. Ve sizler hangi ismi koyacaksınız :))
BurcuArslan edauyanik benim oğlumun adı BUĞRA 2. Doruk efe karnımda Arenkaan🥰 ama sanki ikra buğra uyumlu gibi oldu fikir olsun diye yazdım benim olanların adını
edauyanik Melisapg ikra ve doğa ay güzel de uyuyor 😂❤️💙 teşekkürler canım yazıyorum bunu bir kenara 😘
Melisapg edauyanik Sonu A ile biten her isim uyumlu olabilir aklıma gelmiyor şu an ama bir internetten bakın isterseniz, sağlıkla doğsun inşallah 👼🏻
edauyanik BurcuArslan ay Buğra deme bana 😂geçen gün isim konusu açıldı kaynanam hemen Buğra koyun yoksa bitane ben doğuracaM dedi ısrarla baya bi söylendi filan bende koyamam dedim 😂aslında beğendiğim bir isimdir 🙄😂 öyle deyince bi soğuma geldi 🙄🙄😂😂
BurcuArslan edauyanik 🤣🤣🤣🤣vazgeçtim bencede koyma çok fena bisey oluyorlar sonra zamanında bize dediler buğra koyma dinlemedik sözde 9 yasinda doruk ondan daha akilli🤣🤣🤣
edauyanik BurcuArslan Buğra çevremde gördüğüm tek birimde var o da yaramaz biraz doğru galiba 😂 ama bizim ikroş da çok yaramaz ikralar böyle mi bilmiyorum 😂
BurcuArslan edauyanik ozaman korkma canım biri yaramazsa öbürü uysal oluyor benim 3 numara nasıl olacak acaba 🤣bir yaramaz bir uysal var inşallah sıralama sasirirda yaramaz olmaz
edauyanik BurcuArslan zannetmiyorum erkek çocukları daha haylaz diyorlar hep yandın sen diyorlar 😂 ama allahtan isteğim azcık oturaklı bişe olsun 😂🙄🙏😘
BurcuArslan edauyanik benkm ortanca gibi 10 tane olsun ne lohusayken uykusuz kaldım ne yemiyo problemi zorla uykudan uyandırıldım gece alarm kurup hep yer içer uyurdu hala öyle artık ev işi yapiyo 🤣6 yasinda beraber yemek yapmaya bayiliyo
edauyanik BurcuArslan çok şanslısınız bence ben hiç böyle bi çocukla karşılaşmadım çevremde hep yıcıkı tayfa 😂 inşallah doğacak olanda ona benzer 🙏😂😂
edauyanik Gmznr80 bende ilk hamile olduğumu öğrenince Kağan Alp dedim 😂💙 sonra sevmediğim biri bana bu ismi önerdi pat diye soğudum 😂 neden karışıyorlarsa