Mayacm Kızlar doktoruma sordum müsilajdan dolayı suan ton balıgı yemeyı onerıyorum dedı ama hıc sevmezdım zaten gecende yemeye calıstım yok yıyemedım cok kokuyo gıbı geldı sızler yıyosanız nasıl yıyosunuz varmı bı yontem kokusu ıcın 😔
metehaninannesiii Mayacm ben salata seklinde yapiyorum bol yesillikli misir konservesi de koyuyorum ohhh mis gibi bol limon sıkıyorum
Lulemom Mayacm ton balığına bayılırım 😋 salataya koyup bol limon sıkıp yiyebilirsin. Ben bazen ekmek arası da yapıyorum. Ama ekşiyi sevdiğim için limon sıkarım. Hem tadı daha güzel hemde bence kokusunu alıyo biraz
Mavi34 Mayacm gebelikte konserve türü şeyler yasak ton başlığıda cıva oranı yüksek yenmemeli diye biliyorum. Ben şok markette donmuş balık vardı birkaç kez ondannyedim ama balık.mevsimi değil diye balık yagihapi aldım
Mucizepamugum metehaninannesiii Allahımm suan nasil canim istedi 🙈🤣 yapar yerim simdi gerci doktor bana konserve gidalardan uzak dur demisti 1 kerecikten bişi olmaz sanirsam 🙄
Mayacm Mavi34 bnde ozellıkle sordum civa ıcın ama suankı denızden yemektense abartmadan ton ye dha saglıklı dedı
Babymommy Ton balığı yasak demişti bana da doktorum size önerdiler mi? Ben ton balığı aşığıyım 5 aydır ağlıyorum yiyemiyorum diye 😂
Mayacm Babymommy walla yasak degıl ben hAmılelere onerıyorum haftada bır yıyebılırsın sorun olmaz dedı ama bıkere denedım 🤮 neyse salatada denıcem bıde belkı yerım😊
Mucizepamugum metehaninannesiii bebek suan kac kilo oldu ben tuketmiyorum civa orani yuksekmis arayarak oldu bebegimiz uzak duruyorum zararli denen şeyden bebege kilo yapiosa yerim haftada 1 de olsa 😇
metehaninannesiii Mucizepamugum omega 3 olarak balik mutlaka tüketmen lazım canim ben normal balik yiyemedigim icin yemistim doktoruma sordum yiyebilirsin demişti ama sürekli tuketmedim dedigin gibi haftada 1 şeklinde bazen 2 seklinde yedim sende bi doktoruna sor yiyebilirsin derse iyi markalarin konservesini al ye canım
marbling10 Mayacm merhaba, dardanel tonda acılı falam olanları var ya da mısırlı, bu şekilde değişik çeşitli olanları deneyebilirsiniz belki daha kolay yersiniz. Afiyet olsun şifa olsun
tandirella001 Mayacm canikom salata yapsana süper oluyor roka mısır ton balığı havuc limonu da sııııkkk ayyyyggg ımmmgh ağzımdan su aktı yazarken 😅😅😅😅 bide pizza yapabilirsin ton balıklı süper oluyor
Mayacm tandirella001 kız bnmde canım cektı sımdı aksams yapım barı gobek salatam var ondads olur heralde😂