Dilekcnkn Aslie Dalin sabun etkili sıvı deterjan aldım birde uni baby yumuşatıcı aldım ama deterjan konusunda emin değilim bilemiyorum 🤷♀️
Kbr-2 Aslie baby me kullandım ilk ama sanki deterjanı her döktümde ağır bi koku geldi şimdi hacı şakir granül sabun kullanıyorum memnunum
Littlespy Aslie siveno baby aldım ben içeriği temiz ve bitkisel olduğu için. İlk kullanımda leke vs olmadığı için bi sorun yaşamadım hafif bir portakal kokusu var 🙃 Sonrasında da leke çıkarması için ümidim yok açıkçası, bitkisel bir ürün çünkü 😃
Busbusra9 Ben duru granül aldım kullandım da bir kere çok hoşuma gitti. Yumuşatıcı kullanmayı da düşünmüyorum 🌼
Pelin-1 Littlespy siveno alanlar genelde baska markalarin da leke cikaricisini aliyorlar dediginiz gibi icerigi cok temiz leke cikarmada basarisiz olabilir ben de extra leke cikarici sprey almayi dusunuyorum
iremby Aslie minoris kesinlikle harika. Kampanyadan hep aliyordum yedekliyordum. Siveno kullandim bu ay kampanya yakalayamadim bitti elimdeki de o da gayet güzel temiz icerikli. Sıvı deterjan kullanmayi oneriyorlar. Katilar kalıntı birakabiliyor.
EsraBilal Aslie sıvı deterjan olaran green clean aldım beyazları içinde duru granül sabun aldım çok beğendim.
Gkc92 Aslie dalin granül sabun aldım mühendisinoğlu temiz içerikli demişti diye. Yumuşatıcı kullanmadım annem kullanma dedi ki zaten parfüm oranları yüksek paraben falan da içeriyor çoğu tercih etmedim
Littlespy Pelin-1 Aynen ben de öyle yapacağım, leke çıkarıcı uygulayıp elde bi durular öyle yıkarım diyorum, 1 yaştan sonra belki biraz daha kimyasala yönelirim 😃
ratatosk Pelin-1 leke çıkarma konusunda zayıf ben kullanıyorum. Kaka bulaşan atleti hafif sarı kaldı ama belli belirsiz. Daha zorlu olan lekeler muhtemelen çıkmaz