Eymen-ss Sabahtan beri göğsümde taş oturmuş gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum mideyle alakalı mi acaba anlamadım yaşayan var mı çok kötü oldum 😰
Dilekcnkn Eymen-ss Bende 30 haftalığım kaburgalarım batıyor üzerime öküz oturmuş gibi hissediyorum bebişler büyüdüğü için sanırım 🤷♀️🤷♀️
Eymen-ss merveacikgoz Nefesim kesiliyor resmen korkuyorum da bı yandan bebek de çok hareketli degl karnım boş gibi hissediyorum bazen 😰
merveacikgoz Eymen-ss Eymen-ss evet benimde öyle karnım boşalmış gibi doğum pozisyonunu aldı sanırım artık iyice zorlanmaya başladım bugün yürüyemiyordum afedersin altımda bir baskı var çıkacak gibi
Eymen-ss Dilekcnkn Karnım aşağı düştü aslında bu hafta da rahatlamam lazım gaz sıkışması falan mı cozemedim korku bastı bı yandan Allah’ım 😰
merveacikgoz Eymen-ss bencede acile git istersen nst bağlarlar ultrasonla bakılır bi en azından için rahat etsin
Eymen-ss merveacikgoz 28. Haftadan beri kafası aşağıda bu ikinci gebelik ama beni mahvetti bu hamileliğim ilk hamilelikte hiç böyle şeyler olmamıştı 😒
Eymen-ss merveacikgoz İki gün önce girdim nst ye doktor göz ucuyla baktı iyi dedi ama bir dakika da bile değişebiliyor herşey Rabbim korusun buraya kadar geldik sağlıklı bir şekilde doğsun 🤲
merveacikgoz Eymen-ss aynı şeyleri yaşıyoruz benimde ikinci gebeliğim ilk böyle değildi bunda daha zorlanıyorum