Bebeğimle 32 haftayı sorunsuz tamamlamıştık ki. 33 haftanızda geriliğimiz başladı karın ve bacak çevresinde 2 hafta geriliğimiz vardı. Sıkı takiple 35. Haftamda ciğer geliştirici vuruldum erken doğum riskine karşı. 37+0 a dört günde bir kontrole geldik ve doktorum daha fazla beklememizin anlamı olmadığını söyledi çünkü bebeğim artık kilo almamaya doğru gidiyordu. 37+0 da kontrole diye gittiğim hastanede yatışım oldu ve bebeğimi 15.50 de belden uyuşturularak kucağıma aldım. 2500 gram 42 cm doğdu kızım. Allahın hikmeti hemen sütüm geldi ve kızım hemen emmeye başladı. Sezeryan sırasında ameliyathane deki ortam insanı çok geriyor gerçekten fakat iğne kesinlikle canımı yakmadı ve hissetmedim. Hatta bitti mi bu kadar mı dedim. Daha sonra önüm kapatıldı. Tansiyon aleti bağlandı damar yolundan da birşeyler bağlandı. Sezeryan sırasında tek hissettiğim baskı ve bir kereye mahsus çeliştirme oldu. Kızım çok çabuk dünyaya gözünü açtı onu bana gösterip giydirip götürdüler ben biraz daha ameliyathane de kaldım. Odaya çıktığımda bana kocaman bir serum bağladılar. Bacaklarımı kesinlikle hissetmedim oynatamadım. İğneden sonra suntam zaten takılıydı. Yavaş yavaş hissetmeye başladığımda ağrılarım başladı ayağa kalkana kadar iki kere ağrı kesici vuruldum bacağımdan. Benim için en kötüsü 3 defa aralıklarla karnıma bastırdılar o anlar oldu gerçekten tekrar hatırlamak bile istemiyorum ama geçiyor bitiyor biraz sabır dirayetle . Ağrı kesiciler işe yarıyor. 6 saat sonra hasta bezi bağlayıp üzerimi giydirip ayağa kaldırdılar. Tek seferde kalkabildim karşıya odaklandım baş dönmesi yaşadım. Kalktıktan sonra uzun süre yatmadım dolandım, bebeğimi oturarak emzirdim tekrar kalkıp yürüdüm. Yürüdükçe açıldım ağrılarım başlarda yürüdüğümde vardı yanmalarım oldu dikiş yerimde fakat yürüdükçe daha iyi oldum. Bir gece kaldık bugün öğlen 13.00 itibari ile çıkışım yapıldı. Gazımı gece çıkarabildim, nescafe ve rezene-kimyon çayı içtim baş ağrım olmadı. Şuan hareket ettiğim zaman yanmalarım oluyor bol bol yürümeniz en büyük tavsiyem. Bizim hikayemizde böyle 🥰🌸🐣