Findix 10 haftalik hamileyim henüz iş yerime söylememiştim fakat dün proje sona geldiği için ortak şirketin kapanışını veriyorlarmış haliyle burdaki sigortali herkesin çıkışını yaptılar son dakika söylediler önceden haber verseler bende bi çaresine bakardım dünde söyledim hamile oldugumu ama ne yazıkki fayda etmedi. Bende doğum haklarindan yararlanmak istiyordum başka bir yere girsem kimse almaz beni hamileyim diye çok mutsuzummmm😞😞😞 Böyle 2 aylik hamileyken işe başlayan varmı alirlar mi beni başka yere acaba
srpkse Findix hamile kadını ise alıyorlar internetten arastirabilirsin Sadece hamilesin die ise alınmazsan ve şikayet edersen iş yerine maddi anlamda bir ceza bile kesiliyor Ben bankadan ayrıldım 4 aylıkken başka bir işe başladım. Sıkıntı olmaz.
Serenica Findix tatlim Ben 4 aylik Ken basladm ise seni ckartmamalari. Gerekiyordu sgk Ile gorus istersen
Duygu123 Findix normalde böyle birşey yapamazlar fakat kapanış verdiği için yapabilecek çok birşey yok diye biliyordum benim iş yerimde ben 5 aylıkken bana çıkış vermeye kalktı bende direk yüzlerine dava açacağını söyledim korkudan çıkışını veremediler bir araştır bulduğun yörede hamile olduğunu söyleme derim
Gis SevdenurTirasci hamileliginden dolayi isten cikarilmamis ki. Is bitmis kapanmis. Sikayet ise yaramaz. Ihbar tazminati ve varsa kidem tazminatani alabilir
Gozdenur Hamileligin henuz belli degil. Soylemeden baska yerlere basvura bilirsin canim, canini sikma
Gis Findix daha once soylemedilerse eb az 6 ay calismis iseniz ihbar tazminatinizi alin. 1 seneyi doldurduysaniz da kidem tazminatinizi alin