kirpapatyasiii cennet_aka27 hisar hastanesi Nur Betül Tekinere gidiyorum memnunum Ayşe Akbulut hanımdan da çok memnunlar. Hastane çok ilgili oğlumu da orda doğum yapmıştım çok memnun kaldım 🥰
Ssevilayy Özelse şuan etrafımdaki herkes Ümraniye Santral tarafında Medipol Hastanesine gidiyor. Ben de sağlık sigortam orda geçmediği için Medicana’ya gidiyorum.
Bebegimlebihayat Ssevilayy medicana dan nasıl memnun kaldınızmı ataşehir medicana ya mı gidiyorsunuz?
cennet_aka27 Ssevilayy Gecen hafta medipole gittim hastane temiz ve sakindi. Doktor güler yüzlü ve sorularıma güzel yanıtlar aldım
Ssevilayy Bebegimlebihayat çok geç gördüm kusura bakmayın. Sağlık sigortamla ataşehir anlaşmamış şuan çamlıca medicanaya gidiyorum o yüzden 😊
Selinn1818 Merhaba Bende ataşehir medicana gidiyorum kesinlikle öneririm hastane doktor herşeyi çok güzel funda hanıma gidiyorum
fatmagulyagiz Herkese teşekkür ederim cevaplardan dolayı ☺️ eva klinik kadriye hanıma gitmiştim önce ama içime sinmeyince araştırıp medicana Ataşehir e gittim. Sibel zorbaş şu an doktorum ve memnunum bakalım. 12.haftadayım yarın ikili teste gideceğiz ☺️