Lulemom Mmoommlife bi sorun yoksa 38+5 den sonra alıyolar. Doktor bana 39+3 e gün verdi. Daha erkenci davranmazsa tabi ☺️
Fundacanik Eslemhira sezeryan oldugun halde nasıl normal doğum oluyor ben ilk bebegimi sezeryan oldum kız ikinciye hamileyim erkek 20+6 kızım 2 yaş 3 aylık nasıl ssvd olabiliyor. Sezeryan yeri açılma dikiş patlama agrı vs olmuyormu.😕
Eslemhira Fundacanik ilk bebegim normal ikinci sezeryandi suan ucuncuye hamileyim aradan tam 6 yil gecti bu kadar uzun sure gecince doktorum normal dogurabilecegimi soyledi zaten daha once bir normal dogum tecrubem oldugu icin vucudumun buna hazir oldugunu bilincli oldugunu istersem normal dogurabilecegimi soyledi bende cok normal istiyorum insAllah olur
Deletedmom623737 HandeC hem normal istiyorum hem sezaryen istiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum 😂😂😂😂
Minou Merveselimmm ayyy bnde sezaryen düşünüyodum, bnm arkdaşlarmın hepside ikinci günde ayaklandılar çok memnun kalmışlardı , aksilikler olabiliyor doktor hastane bünye vucüt yapısı vs değişkenlik göstrebiliyor sanrm , çok üzüldüm arkdaşlarına :()
elfmoom HandeC daha bebeğim minik, ama şu anlık bile durum sezaryenden yana.. bazı sıkıntılarımdan dolayı doktorumun normal doğum yapacağını sanmıyorum. ama normal doğum olur ise suda doğum tercihimdir
Ayca0909 portakalkeki degilmis ama dogum sonrasi daha fazla sisebilirmis doktora sormustum ikinmaktan
Teacherr Merveselimmm ben normalden sezeryana döndüm son anda mecburi olarak. Ama hiç öyle değildi yani beş saat sonra desteksiz kalkıp yürüdüm bir haftada da ev işi yapacak ladar iyiydim bebeğimle kendim ilgilendim. İki bucuk ay oldu doğum yapalı dikiş izim de yok denecek kadar az. Sezeryan anlatıldığı gibi değil bence
Merinosunannesii Teacherr kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum normal olursa iyi sezaryen olursa kötü diye birşey yok sezaryen oldum 3 günde kendi başıma kalkar yürür oldum 1 hafta olmadan kendi işimi kendim yapıyordum
Sevgikaya1525 Hlyarsln 34+6 dayz cnm 38 haftada çatı muayenesinde belli oluyor benim sdce doktor çatın müsait olursa bebeğin kanalda rahat olur doğum