Srcnannesi Meryemoz dimi ya 🥰 çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben bu sefer eşimide istiyorum yanımda duygusal anlamda onlarda daha çok bağlanıyormuş. Siz eşinizi aldnızmı doğuma
Meryemoz Srcnannesi evet son dogumumda yanimdaydi ve diger butun dogumlarimda doguma girene kadar sanci sirasinda bana destek oldu 😇
Srcnannesi Meryemoz benimde ilk dogumda sancıyı birlkte çektk ama doguma girmesini istemedm. Bu sefer istiyorum bakalm 😂
ecemalby Mila33 Epidural açıklık belirli bir santime geldikten sonra takılabiliyor yani tamamen acısız denemez ama biraz daha rahat oluyor tabi
ZSshfz İlk doğumum normaldi acılı ama erken toparlanıyosun.34 haftalık hamıleyim bunuda normal düşünüyorum.doğuma değilde bebeğime odaklanıyorum korkularım biraz geçiyor..Rabbim yardım etsin hepimize😊mucize taşıyoruz mucizeyi yaşıyoruz çok değerliyiz..
Haticekbky Egekusumm evet canım ben epiduralli normal doğum yaptım sancını alıyolar bebek senin ıkınmanla vajinal yoola çıkıyo
Canannn123 Haticekbky merhaba bende epiduralli düşünüyorum da doğumdan sonra herangi bir yan etki oldu mu iyi ki epiduralli yapmışım dediniz mi yoksa normal mi yapsaydım dediniz
Haticekbky Haticekbky Canannn123 ağrın olmuyo orası iyi ıkınmakda zorlanıyosun burası kötü yan etkisi yok bende olmadı ikinciye hamileyim bunada epidural yaptıracağım neden acı çekeyim ki
Mom872 HandeC 15 haftalık hamileyim ve ilk bebeğimiz Allah’tan bir mani çıkmazsa normal doğum yapmayı çok istiyorum, birde şuan bebeğimin eşi aşağıda İnşallah oda yukarı çıkar yoksa normal doğum riskliymiş.
Ufuk Daha var benim doğum yapmama daha hiç birşey belli değil nasıl doğum yapacağım ama ben sezeryan düşünüyorum bakalım. Nasıp kısmet doktor nediycek ama açıkçası normalden korkuyorum
Suathacer Tercihim normal doğum fakat normal doğum yapamayacağım söylendi Cat kemikleri dar olduğu için mecburen sezeryan olacağım..
Daphnemerve Suathacer doğum sırasında karar verilebilicek bir durum aslında bu yinede başka doktorada görünebilirsin ben öyle biliyorum çok araştırdım çünkü . İnşallah gönlünce olur🌸
Selcans HandeC hayaller normal gerçeklere bebişler karar verecek 😇 sağlıklı olsunlar insaallah da nasıl gelmek isterlerse oyle gelsinler 😇🌺
Sevgikaya1525 Zezz kuzum benim hiç ödem olmadı ama sdce ellerim bazen uyuşuyor nefes benimde kesiliyor zorlanıyorum uykudan bazn uyanıyorum aynısı bende de var cnm malsef 😔 bebeğim 34+4 te gittim 2705 grm dı senin bebeğin kuzum
Selocan59 HandeC normal istiyorum tabi ki ama rahatsızlığımdan dolayı sezerya mecburi çok korkuyorum sezeryanlı dikişler canım çok yanacak biliyorum çünkü ben sürekli öksürüyorum öksürdükçe dikişlerim acıyacak 😢😢😭
RMeryem Bende normal istiyorum ama cati muayenesinden korkuyorum. Acilma oldugunda cati muayenesi daha mi rahat oluyor? Bilen var mi ?
Aycaaa571 Gizemkcer inşallah normal düşünüyorum ama korkuyorum ıkınırım da çocuk çıkmazsa sıkışır falan diye 😄
Gizemkcer Aycaaa571 ay Allah seni ☺️ Hersey Allah tan tabi ama ablamın normal dogumuna girip canlı canlı gormus biri olarak soyleyeyim cocuk cıkarken zaten yag gibi kayiyor 4 bucuk kiloydu bebek normal dogum olmaz kesinlikle demislerdi ama normal dogdu ve 3 ıkınmada geldi korkma hic insan günü yaklastıkca panik oluyor ama rabbimin mucizesi bi anda cıkıp geliveriyor 🥰