EKS Herkese selam, Haftadayım ara ara bebeğim hareket ettikçe rahim ağzında bıçak saplantısı gibi ağrı hissediyorum🙄 bu doğumun yaklaşma habercisi olabilir mi? Aranızda doğumunun yaklaştığını anlayan olmuşmuydu herhangi bir belirti ile?
iremgoksel EKS aynı durum bende de var birde çok mide bulantım var bugün 36+2 deyim bende ilk hamileliğim burada bekliyim bari 😢
ExpatMom EKS Ben 41+2 de doğurdum ama hic belirtim yoktu oncesinde. Acikliginiz var mi, aciklik kontrolu yapildi mi?
Hanzade175 Kaynana,görümce postu olsa 100 tane yanıt olurdu🙄 bende 35+5. Haftamdayım.henuz sizin dediginiz gibi bi durum olmadı.üstte kalsın diye yazıyorum. Fikir olsun hepimize
Tolgahansmom Bende birebir aynısını yaşıyorum şuanda 37+0. 3 gündür çok sık oluyor, rahimde bıcak saplanır tarzı bir sancı. Dün muayenem vardı, sormayı unuttum doktoruma 😏
EKS ExpatMom 1,5 hafta kadar önce kontrole gittiğimde rahim duvarında incelme yoktu. Ancak doktorum squat yap günde 100 tane dedi sürekli yürüyüş ve squat yapıyorum bu süre içinde incelmiş olabilir mi bilemiyorum. Pazartesi tekrar kontrolüm var o zamana kadar olur mu acaba 😂
ExpatMom EKS Olmus olabilir elbette bir bucuk hafta uzun bir sure, cok rahatsizlik veriyorsa pazartesiyi beklemeyin isterseniz aciklik artmis bebek baski yapiyor olabilir.
EKS Pek çok kişi varmış aynı soru işaretleri olan ne mutlu ☺️ Umarım tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatır 😌