Yagmur_Metinn Bizim bebeğimiz de erkek olacak henüz kesin karar veremedik ama Uzay veya Tan ismini düşünüyoruz 💙🪐🌠
Asli1108_ Jiy_muz eşim cok begenıyor Eylül olsun dedi benımde hosuma gıttı daha fazla kafa karısmasın dıe karar verdık 😁
Asli1108_ Jiy_muz hadi ya kararsızlık zor bızımkı hıc sevmez çok kafa karıstırmaya gerek yok dıo, ondan işimiz kolay oldu. ortak karar verdik. Senınde ıcıne sinen bi isim olsun sonucta annesin emek daha çok 🥰 kaç haftalık oldun
ftmnr_drgt Aren bakarken Armin daha cok hosumuza gitti Armin düşünüyoruz erkek ve kıza da uygun bir isim şuan 11+1 iz 21082021 de 12+2olucaz inşallah kendini gösterir minigimiz kontrole gidince 🥰
Hanife61 HandeC bu senenin ismini bilmiyorum ama eşimle kız da olursa erkekte olursa Allah nasip ederse aksa koymayı düşünüyoruz ☺️
sulemete Kız olursa öykü veya ece düşünüyorum erkek olursa efehan 😍 bir oğlum var metehan ismi ona uygun olsun diyorum
Zeynepun Rabia2819 hamilelikte erkek belirtileri neler oldu acaba bende cinsiyetini merak edıyorumda tatlı ekşi bebeğinizi sağdamı soldamı hissettiniz
esrabcr_ sedanurakarken Yanlış anlamayın çok güzel bir isim yeğenimin ismi de Alparslan.Ama inanın çocuklar o isimleri taşıyamıyorlar çok ağır gelir hani derler ya isminin ağırlığını taşıyor diye gerçekten öyle biz çok zararını gördük yinede düşünün derim ☺️
sedanurakarken esrabcr_ ben yağız ege istiyordum eşim en başından beri Alparslan diyor kıramadım güzel geldi bana ismi bilmiyorum yani canım😊 doğrudur tabi ağır gelebilir bazı isimler
Beyzalpay harley beray isminin anlami nedir ilk kizimin adi belinay ikinci kizima isim ariyorum beray cok uyumlu geldi ilk defa duydum
Zuleyha30 Oğlumun adı Yusuf bera 😍şimdi gebeliğimde 12 haftalığız daha cinsiyet öğrenemedik kız olursa Umay sara olacak erkek olursa bılmıyorum 😂❤️