yelzkyatepe merhaba kızlar , 26+3 haftadayız genital bölgeme ağda yaptırabilir miyim kendimi jilete alıştırmak istemiyorum sizce bir sakıncası var mı ? Yapan ve sorun yaşayan oldu mu ?
Lulemom yelzkyatepe en başından beri ağda yapıyorum. Hiç bi sorum yaşamadım. 38. Haftadayım. Asla jilet falan kullanmam 🙄
ekimannesi3 yelzkyatepe Ben de 25 te yaptırdım 30 oldum hala da tam çıkmış değil büyük rahatlık doktorum sakınca görmedi sordum yaptırmadan önce ☺️
frambuaz yelzkyatepe en basından beri agdaya gıdıyorum zaman gectıkce yanı bebek buyudukce canım acıyor hassas oluyorsun okada
yelzkyatepe Lulemom valla bende en başından beri yapıyorum ama zaman geçtikçe canım yanar mı bebek acısından bi sıkıntı olur mu korkusu sardı içimi ☺️😀
yelzkyatepe ekimannesi3 Doktor herşeyimiz normal dedi ama yinede insan tesirgin oluyor yoksa büyük bir rahatlık gerçekten 😀 Acı yoksa süper 😀😀😀
yelzkyatepe frambuaz benimde korkum bu acır mı filan diye ama demek bi sakıncası olmuyor bende yaptırayım o halde çok teşekkür ederim ☺️🙏🏻
frambuaz yelzkyatepe yani acıyor o da hassas oluyorsun diye yada bünyeden bünyeye degısebılır fakat kuaforumde dedı ay ilerledikçe daha cok acır ama agda en guzel uzun zaman cıkmıyor rahat 🤗😊