Hafissee Doğum yapalı 33 gün oldu özel bölge agda yaptırsam ve ister istemez kendimi kassam sorun olur mu ya 🤭 korkuyorum aldırmaya şuan uzadıgı için 😁
akgunbirsen Hafissee katı kurallarınız yoksa bir iki kez jilet kullanabilirsiniz ama ağdanında sorun olacağını düşünmüyorum ya 33 gün iyi bir zaman
ArasisMom Hafissee 40 çıktıktan sonra doktor kontrol için çağırmıştı iç dikişlerin durumuna bakmak için bence biraz daha bekleyin kontrolden sonra yaptırın derim iç dikişler cok taze sıkıntı olabilir
teachervera ArasisMom Beni de çağırdı 40 çıkınca gel dedi alttan muayene oluyor mu. Ben çatı muayenesi korkusundan sezeryan istiyordum zaten isteğe bağlı olmaya gerek kalmadan 37 de acil alındım. Şimdi korkuyorum yine alttan muayene smear testi mi olacak diye
emrbalayse teachervera evet smear testi alınıyor kontrolde. Ama ultrason ile alttan bakmamışlardı bana. Dikişe bakmışlardı
Esra-sari teachervera dikiş yerine bakıyo eliyle bastırıyo ama asla can yakan bişey değil hafif yapıo. Alttan bakılmıyo ultrasonla bakılıyo pıhtı vs var mı diye merak etme alttan bakılmıyo sezeryanda
aysekmral Hafissee sezeryan hizası hariç yaptırırsan cok sorun olucagını düşünmüyorum aslında o kısımda kalanlar seni rahatsız etmıcekse eger tabi zaten cok olmuyo orda
Hafissee Esra-sari ay asla cesaret edemem kuzenim kuaför minik minik sürdü sürdü aldı bişe olmadı şuanlık rahatladım valla 😁
teachervera Esra-sari Asistanı ve doktor ile çok samimi oldum dün mesaj attım alttan muayene eder deyince bi korktum 😀