Glzr90 Kızlar doğumu hızlandırmak için doktor ilişki önerdi .İnsan biraz korkuyor deneyip de faydasını gören varmı ? Bunun dışında neler yaptınız ne önerirsiniz?
Esmanurs Glzr90 temizlik kesinlikle cok etkiliyor bence. İlişki normal doguma da yardımcı ben son zamanlarda yapmıştım iyi oldu 🙈🙈
eaktr Glzr90 valla ben 38. Haftamdayım bol yürüyüş yapıyorum, egzersizler, pilates topu ile egzersizler yapıyorum, hurma yiyorum ve ahududu çayı yaprağı içiyorum 🙃🤷🏼♀️ Allahım hayırlısını versin inşallah 🥰
Parinas Glzr90 bana da önermişti doktor doğum başlamayınca. Her gün korunmasız ilişki olsun demişti. Her gün 10bin adım yürüyordum plates topunda daire çizme 8 çizme zıplama squat vs yapıyordum bi gün merdiven inip çıkmak doğum başlatır diye bi yazı okudum. Defalarca bacaklarım dayanamayana kadar merdiven indim çıktım akşama nişanım geldi. Bi çok şey yaptığım için hangisi etkili oldu bilmiyorum tabi
Hilaldemirrr Yerleri elle sil 😁 bacaklarını açarak . Plates topu . Tempolu yürüyüş bacaklarını açarak mesela sağa adım atarken çapraz at sol da aynı vs vs
Snmom Ben bebisim doğmuyor diye normal hayatıma devam ediyordum hatta düğüne gittim halay çektim gecesinde sancı girdi o gün doğumum oldu 😂 temizlik öneririm
MinikKalbimmmm Glzr90 bende bi çok şey okudum bununla ilgili son haftalarda uygulicam diyodum😂39. Haftamdayım ama asla halim yok hiçbi şeye🤦♀️😬😬 ahududu yaprağı çayı içiyorum ve aklıma geldikçe hurma yiyorum. Bence kim ne yaparsa yapsın ya da yapmasın tamamen kişiyle alakalı bu doğum olayı🙈