Surimsine Hanımlar normalde özel hastaneye gidiyorum fakat detaylı usg biraz pahalı olduğu için devletten sıra almak istiyorum direk 182 yi aradam randevu verirler mi ya da sizler nasıl randevu aldınız?
Kucukfasulye91 Surimsine önce kadın doğumdan randevu alıp yeşil alan açtırıp sonrasında perinatoloji kliniğine randevu almanız gerekiyor 182 yönlendirecektir yada mhrs den bakabilirsiniz Randevular devlette yoğun olduğu için haftanızı kaçırmayaya dikkat edin hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama 2-3 haftaya sarkabiliyor randevular
YoncaD Surimsine ben aradigimda direk kadin doguma yönlendirdiklerini, ve kadin dogumun detayli ultrason icin randevu verdiğini söylediler..
Hatice-Cihan Surimsine Ankara şehir Hastanesi’ne gidiyorum canım ikili test için gittiğimde detaylı USG içinde randevu almamı söyledi Dr ozaman almıştın oradaki bankodan aldım 🤔
Surimsine Busra37 Trabzon da yaşıyorum Trabzona geleli 1 yıl oldu çok bilgi sahibi değilim ama ktü hastanesinde varmış birtek onu biliyorum başka hastahane bilmiyorum malesef
Hilaldemirrr MHRS indir telefondan 182 ariyosun yok diyorlar. Kadın doğuma randevu al detaylı için yeşil alana kayıt açıyorlar . Randevuyu hastaneden veriyolar yada MHRS den alıyorsun 182 cevapsız bırakıyor hep uygun randevu yok diyor
Busra37 Surimsine perinatoloji bölümü bakıyor. O hastanedekş kadın doğum bölümüne randevu alın. Doktora detaylı ultrasondan randevu istediğinizi söyleyin. O size sistemden yeşil alan açıcak sizde 182den bulamazsınız mhrs internetten bakın saat 16.00da yeni randevu açılıyor
Gulsahmina Surimsine merhabalar devlet hastanesinde bebekte bir sıkıntı görürseler istiyorlar ona göre doktor yönlendirip randevu veriyorlar ben normal kontrole devlete gidiyorum bizde bir sıkıntı yoktu ama ben çektirmek istedim onu. İcin İstanbul’da semia Şakir kadın doğuma gittim orda bile vermediler en son özele gittim
BusraUras Surimsine ben 3 martta Ktü Farabi Tıp Fakültesinde detaylı ultrasonu 315tl ye yaptırdım. Dr. Mehmet Armağan Osmanağaoğlu na. Numarasını atayım alın randevu 04623775104. Buradan belki başka doktora da randevu alabilirsiniz alabilirseniz başka doktordan alın çünkü bu doktor çok gudubet.
Cinarinannesiiiii Surimsine ben devlet hastanesi ne gidiyorum burda yapılmıyor diyerek özele yönlendirdi benide