Boncuk123 Fatmakocer hemen belirmeye başladıysa pozitif ama çok yeni başlamış gebelik. Adetine kaç gün var 🙏 hayırlısı olsun inşallah
Mrv1007 Fatmakocer çok silik de olsa ikinci çizgi var gibi. Ben yumurtlama günümden 10 gün sonra test yaptığımda aynı böyle silik çıktı, aynı gün kan verdim beta 17 çıktı. Çok şükür şuan 8. Haftadayız 🌸 Erken dönemde böyle silik çıkabiliyor, inşallah gönlünüze göre olur 🧡
Hilaldemirrr 2 3 haftalık olabilir bitanem hayırlı olsun ❤️ hastaneye gidip kan testi vermen lazım net sonuç için sevindim adına x❤️❤️
Mom3834 Hilaldemirrr 2 haftalık gebelik böyle belli olmaz kanda bile ancaaaa yeni yeni yükselmeye başlar:) bi kan testi verin belki geç döllenmedir ya da regl gecikince tekrar edinnn
Fatmakocer Hilaldemirrr yaaa emin miyizzz ben 1 ay 5 gunluk evliyim bu test erken gebelik testi aksam su 5 liralik olanlardan yaptim cikmadi sabah denedim cokkk silik cikti kan verdim yarin cikacak ama sabretmesi zor 😅
Hilaldemirrr Mom3834 3 haftalık gebe olduğunu ogrendigimde reglime 2 3 gün vardı kopkoyu çizgi oldu 2 tane erken test yaptığım halde .
Mom3834 Hilaldemirrr 2 haftalık gebelik kanda bile belki çıkar hanımefendi, eğer reglinize 2-3 gün varken hamile oldugunuzu ögrendiyseniz de gebelik 3 haftalık değildir. Reglinizin döngüsü kısaysa yumurtlamanız da erkendir zaten anca öyle mümkün 😊
Hilaldemirrr Fatmakocer sabah ilk idrarla yapman net sonuç verir bitanem . Benim adetil zamanıydı o aralar gittim yaptım öylesine bı baktım kopkoyu çift çizgi hemen gittim kan testi beta HCG 1458 çıktı 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim . Değerin yükselmiş olabilir gidip kan testi vermen daha sağlıklı olur . Sonuçta hiç çizgi olmaması negatiftir yada sabah tekrarla testi ona göre hastaneye git balım haber et mutlaka takip edeyim
Boncuk123 Fatmakocer birde bu testi erken diye satıyorlar ama hiç faydasını görmedim. Aynı anda normal kaset test yapmıştım onda daha net çıkmıştı bilgin olsun ❤️
muzicemsu Fatmakocer vardır var kuzu bı kan ver sonra bol bol sevinin seni çok iyi anlıyorum Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin insalalh hamilesindir bence hamilesin de