Boncuk123 Kızlar geçen hafta 4-5 gün lekelenmem oldu. 3 gündür yoktu bugün yine pembe leke geldi . Test yaptım negatif. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu. Basına gelen var mı ? Sebebi nedir ?
Gizemmela Boncuk123 ben lekelenmenin 9. Günü test yaptım pozitif çıkmıştı istersen 1 hafta daha bekle
Cutemomy Gizemmela lekelenmenizin miktar ve rengi nasıldı merak ettim. Hissedilen Bi akış oldumu? yoksa minik damlamı? Renk olarak nasıl ilerledi) (pembe kahve turuncu Vişne kırmızı) hangi renkti?
Gizemmela Boncuk123 10 gün kadar sürdü yerleşmelerde olabiliyor dediler kontrolde de bir sorun yok dedi doktor
Gizemmela Cutemomy kahverengi gibiydi benim hep regl başında da aynı şekilde geliyor hatta regl olucam zannettim tam tarihiydi, aktığını hissediyordum iki üç gün günlük ped kullanacak kadar diğer günlerde sadece lavaboda silince görünecek kadar geldi
Cutemomy Gizemmela benim bazen pas rengi bazen pembe bazense kahve oluyor. Bazen koyulaşıyor. Sıfır agrı. Hiç agrım yok.Adetlerimde çok agrı yasayan biriyim. Ömrümde ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Benzer bir durum mu diye merak ettim
Boncuk123 Cutemomy senin bende tutunma kuzum. Benim ki ne bilmiyorum çünkü ayrım oluyor lekeleniyorum geçiyor
Nermin___345 Bendede adetime 2 gun kala azacik kahverengli leke deydi .Regl olmadim adetimden 3 gun kecib ama test cook selik cikiyor.Mayalanma reglin 20 ci gunu olmus ama hamilemiyimdir acaba
Cutemomy Boncuk123 bende merak ediyorum öylemi degıl mi diye. Hiç yasamadım tecrübeli olanlara danışmaya çalışıyorum. Kaset test var 1 tane boyle kanama varken yapsam cıkar mı ki
Nermin___345 Boncuk123 korkuyorum kan vermeye.Test pozitiv cixsin İnsaAllah o zaman kan analizine giderim.İnsaAllah ki cikmis olur yarin
Boncuk123 Cutemomy kuzum çıkar mı hiç bilmiyorum 🤷♀️Kesilmesini bekle istersen ben bugün akşama doğru yaptım silik bile çıkmadı.
Cutemomy Boncuk123 ben yapayım yarın sabah testi. Buyuk ihtimal hassas test olmadığından cıkmaz ama olsun Negatifse de zaten tekrar klomen için Dr A gidince kanda iyice bakılır. Tekrar tedaviye devam ederim. Bende kanama varken dogru sonuc cıkmaz dıye düşünüyorum kaset testte