Nurss34 Mesela folik asit tamam . Bazıları diyor maydonoz suyu iç temizlensin için falan . Bu tür şeyleri yapan oldu mu kızlar ?
annesinin_beybisi Nurss34 ben çok şey denedim 4 senede denemediğim kalmadi hiçbirinin gram faydasını görmedim şimdiki aklım olsaydı hiç uğraşmazdım bunlarla direkt aşılama yaptırdım doktorun verdiği ilaçlarla hamile.kalamiyorsam
Busra6034 Maydanoz suyunu sadece enfeksiyon söktürücü etkisi oldugu için içtim özellikle hamilelik için başka bişey yapmadım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🙏🏻💙
annesinin_beybisi Nurss34 iltihaba ısırgan otu iyi geliyor ama hamile olmadığına emin olup içmen lazim
Addile Nurss34 dr a gidin benim troidlerim çalışmıyormuş ilaça başlamıştı troidlerin çalşmaması yumurtalıkları tembelleştiriyormş
Canim_bebegim40 Addile tiroid çalışmayınca yüksek mi oluyor yani yüksek olması çalışmaması anlamına mı geliyor
Sulegorkemakyol Nurss34 biraz kilom vardı onalrı vermeye çalıştım kan tahili yaptırdım vitamin eksikliğim veya bir idrar yolu enfeksiyon falan varmı baktırdım diş kontrollerimi ve yaptırmam gereken tadavilerimi yaptırdım
Sogancik Sulegorkemakyol en önemli şeyleri yapmışsiniz. Özellikle dış tedavisi. Aslında hamilelik planlandığinda doktor kontrolüne gidilmeli.
Dogalnaz Nurss34 evet ben bı sene boyunca bekledim ve adetın 3 gününden 15 gün olcak sekılde gergin aksatmadan ıctım sabahları aç karna kabuğuyla kaynattım içtim üstüne bır kere adet oldum ve bı sonrakı ay hamıle olduğumu öğrendim