Güzel anneler merhaba,
Dün kontrolüm vardı. 2. Gebeliğim olduğu için doktorum son ana kadar çatı muaynesi yapmamıştı. Zaten ilk doğumum normal olduğu için tetiklemek istememişti. Dün bir bakalım dedi, hatta oldukça uzun bir çatı muaynesi yaptı.(çaktırmayın da biraz acıdı, uzun uzun baktı üstten de ittirerek çünkü doğum başlasa da 39. Haftada olduğum için sorun yoktu ama siz korkmayın çatıdan) 1 cm açılman var dedi. İyisin normal doğurabilirsin dedi, suyun gelirse kanaman olursa gel dedi. Ama akşam çok ağrım oldu çatı muaynesinden sonra. Sabahtan beri hiç sıkıntım yoktu, tuvalete gittim akıntım hafif sarımsı kahverengiydi. Silindim orada sümüksü kahverengimsi sıvıyı görünce çok azdı ama dedim herhalde nişan bu. İlk doğumumda nişanım gelmemişti de.
Kısacası hanımlar sanırımmmmmm doğuruyorummmm 🤣🤣🤣

Esraali anlamıyorum ki doğuracak mıyım doğurmayacak mıyım. İlkinde ne su ne nişan sancı diye gittik doğurdum akşamına

Annecik_ pazar günü bana da açıklık muayenesi yaptılar o günden beri iğrenç sümüksü kahverengi bişey geliyodu nişanmış ama çocuk henüz gelmeye niyetli değil yarın yatış var bakalım 😁

Annecik_ yaa çatı muayenesi tam olarak nasıl oluyor ne kadar acıyor ve ne kadar sürüyor hep doktor mu yapıyor muayeneyi yoksa ebe ya da hemşire mi

Benimde şuan öyle dün çatı muayenesi oldum şimdiye kadar kahverengi lekem geliyo

kukiveannesi acilden girdiniz mi o an kadın doğumda ki yapar dr da olur ebe de 2 parmagını sokup bakacak bişi değil

Esmihan çaatı muaynesinden sonra doktorum biraz kanama olabileceğini söylemişti

Esraali çok toplanıyor yukarı yukarı o zaman belime vuruyor ama bugün hiç yaşamadım. Sanırım dünkü muayne biraz yordu beni. Normalde parmakla yapıyordu ancak dün yumruğu ile karnımı üstten bastırarak sanırım biraz da doğum kanalına baktı. Normal çatıdan uzun sürdü sadece o da yani işlem bitince acısı geçiyor

Annecik_
              Allah bi nefeste kurtarsın sağlıklı kucağınıza alın inşallah çatı muayenesinde tetikliyor doktorlar doğum başlasın diye o yüzden uzun sürmüştür ve ağrı olmuştur