Mlhameliha Kızlar ben bugün tetanoz aşısı oldum ateşin olanilir dedi sizler nasıl yaptınız ateşiniz çıkınca parol kullanmak istemiyorum Bide kolunuzu kullandınız mı
Lulemom Mlhameliha ateş falan olmadı bende. Sadece kol ağrım oldu o kadar. Öyle Yüksek ateş olacağını da düşünmüyorum. Belki biraz sıcaklığın yükselebilir. Ilık duş alıp serin ortamda bulunman yeterli gelir bence
bck Mlhameliha kolumda az ağrı oldu benim iki gün baya halsizlik yaptı birazcık tansiyonum çıkmıştı o şekilde atlattım
Haticecakirr Mlhameliha ateşim çıkmadı kolumu da çok kullandım aşı olup geldim temizlik yaptım kullandığım İÇİN ağrım çok olmadı 2. Gün pek hareket ettirmeyince ağrı yaptı hareket ettikçe geçti yalnızca üzerine yatmayın biraz şişme yapabilir buz koyun kolonya ile ovun
Nefesin01 Mlhameliha Ertesi güne kadar kolumda orta düzey ağrı oldu ama hem üzerine yattım hem de her işimi kolumu kullanarak yaptım hiç de korkutulan gibi değildi ağrı kesici bile kullanmama gerek kalmadı
[silindi] Mlhameliha neden parol kullanmak istemiyorsunuz? Her vücut farklı tepkime verebilir ben dün oldum az bi ağrısı var o kadar ateşim olsa parolda içerdim