umudunannesiii Yarın 35 haftalık olacagm iki tane günlük alt üst pijama aldım ama bir tane de elbise tarzı boydan al diyorlar sizce gerekli mi şuan hangi tarz doğum yaoacagm belli değil ama elbse daha rahat olur gbimede geliyor
Lulemom umudunannesiii bu senin neyle rahat edebileceğinle alakalı. Mesela ben elbise gecelikle asla rahat edemem, giydiğim şeyin tutması lazım beni 😄 ama yine de pijamalarım kirlenir belki diye ilk üstümü değiştirdiğimde elbise gibi giyicem, kendime gelince pijama giyicem.
Dilekcnkn umudunannesiii Ben önce bir dedim alayım elbise gibi olandan da ama sonra vazgeçtim pijama daha iyi olur bence çünkü sürekli giyceğim birşey değil 🤷♀️
bitanembugram umudunannesiii 2 ay önce doğum yaptım hep diyordum ki keşke elbiseli geceligim olsaydı maf olmuştum alt üst takımdan
Eynur_2147 Bende kasımda doğum yapacam nasıl pijama alacağımı bilmiyorum 🙄beni sıkmasını tutmasını istiyorum ve güzel olmasını istiyorum fotoğraflarda falan bi türlü karar veremedim
Selma_K Dilekcnkn İster sezeryan ister normal dogum olsun alttan muayeneye geliyormuslar.Her defasinda cikar giyle uğrasmamak icin mutlaka gecelik al demislerdi bana gecelik aldim bir takim da pijama takimi aldim.
Minnosanne06 Normal doğum da olsa sezaryen de olsa gecelik avantajlı. Şöyle ki pansuman yapmak için,alttan muayene ederken filan sürekli pijamanizi indirmektense geceliği sıyırmak daha kolay olur