BusraTass Takipli olduğum hastanede bebekler için yoğun bakım ünitesi yok, bir taraftan da doktorumu çok seviyorum fakat doğum esnasında komplikasyondan çok korkuyorum. Tecrübeli anneler yazarsa sevinirim❤️
Dilekcnkn BusraTass Valla benim ikinci oğlum yoğun bakımda yattı ama eve geldikten sonra devlette yapmıştım doğar doğmaz olsaydı zaten hastahanede doluymuş arkadaşım yaptı doğum hemen yoğun bakıma aldılar ve mahfettiler çocuğu ilgilenmemişler eşim hamile olduğumda sürekli yoğun bakım üniteside araştıralım dedi bende hatta sen şimdiden bunları mı düşünüyorsun dedim ama arkadaşımın çocuğunu görünce zonkladı kafama o yüzden hem doktorum iyi olsun hem hastahane iyi olsun hemde bebeğim için ideal bir hastahane arayışı içerisine girdim buldumda biz önce kendimizi düşünüyoruz haklı olarak bizi dinleyen bir doktor olsun falan diyoruz ama asıl önemli olan doğumdan sonra çünkü vaktimiz olmuyor açıkcası yoğun bakım ünitesi ara çocuk doktoru falan filan o yüzden hem sizin için hem bebeğiniz için neresi iyiyse orayı tercih edin tabi durum belli olmaz belki gittiğiniz hastahanede yer de olmayabilir ama bunları araştırırsınız ki inşallah da böyle birşeye gerek kalmaz
gmzns Normal olursa zaten ebeler doğurtuyo ki canım bence riske gerek yok ben 16 gün önce doğum yaptım hiç doktor gelmedi ebeler doğurttu