Munzurrrrr Kızlarrrr selamm doğum yaptım ama burdan çıkamıyorum diğer yere daha alışamadım size bir şey sormak istiyorum hangi gaz damlasını önerirsiniz gaz çıkarmada oğlum problem yaşıyor kendini çok sıkıyor kıp kırmızı oluyor
Aylinsemih Munzurrrrr canm eczanede çalışıyorum kendi oğluma bio gaia aldım inanılmaz etkili bebeğin gazını çıkarmaya gerek kalmıyor emiyor daha emerken pata küte gidiyor veya uyanınca çıkarıyor alttan çok etkili bisey kullanımıda günde 1 kez 5 damla
Mavisehir Aylinsemih en iyi göğüs ucu kremi tavsiye edersin canım bide kaçıncı haftada sürmeye basliyalim
Munzurrrrr Aylinsemih canım aldım onu dünden beri kullanıyorum ama şuan gazını çıkaramadı çok huzursuz kendini topluyor kıp kırmızı oluyor damlayı da verdim
Munzurrrrr Mavisehir lanshıon kesinlikle benim göğsün yara oldu neler denedim tek iyi gelen lanshıon oldu
Aylinsemih Munzurrrrr alla allh sen yediklerine dikkat ettin mi gaz yapan şeyler mi tuketiyorsun acaba birde biberon veriyorsan kolik bebeler için olandan kullan samp simplex veya nurse harves al oda iyi