Mihrimahirem Kızlar sütün içine karıştırılan toz nesquik bebeğe kilo aldırır diyorlardı. Bilgisi olan var mı ?
Pirincveannesi Mihrimahirem valla ben geötiğimiz haftalarda her sabah soğuk süte katarak içtim ama bi faydası olup olmadığıno bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum ama bebeğim ayın 29.da 2500 kiloydu 6 gün sonra tekrar gittiğimde 2400 dedi oyüzden bişey diyemicem
Mihrimahirem Dilekcnkn geçen hamileliğimde herkes kaşar muz süt toz nesquik diyordu. Kimileri doktor tavsiye etti diyordu hatta. Duyan ya da faydasını gören var mı acaba onu merak ediyorum.
Dilekcnkn Mihrimahirem Evet bende muz kaşar peyniri duydum ki yiyorum süt fazla içmiyorum bende o yüzden coco pops yiyorum umarım kilo aldırıyordur bebişlere 😊
Mihrimahirem hepoyleolurzaten nasıl gördünüz faydasını ? Hep mi kullandınız sadece kilo aldırmak için mi ?
hepoyleolurzaten Mihrimahirem Günde 1 aklıma geldikçe süt tüketirken nesquikle tükettim. 31.haftamda kilosu biraz gerideydi nesquikli süt içtikten sonra 34.haftamda kilosu 35.haftayla uyumluydu. ☺
elisa123 Mihrimahirem Doktor da geldim geçen hafta 1 kilo 186 grm dı bugün 1 kilo 391 grm olmuş bnce işe yaradı denemekte fayda var tadı zaten şahane 🥰
elisa123 Mihrimahirem bugün 30.haftaya girdik biraz zayıf dedi doktorum geçen haftaya göre kilo almış bundan sonra DHA hızlı kilo alçak dedi bklm inşallah öyle olur