Kodalailesi _sena_ biogaia bir gaz damlası değil bağırsak düzenleyicidir ve gayet işe yarar gaz için kızımda doktor sadece biogaia yeter artı olarak hiçbir gaz damlasını kullanma bağırsak tembelliğinden başka birşey yapmaz diğer damlalar demişti
Eymnnn midekoruyucu aynen kuzum ikisini bir kullan. Benimde kullanmadığım şey kalmadı en son Nurse harveys etkili oldu biogaiyı zaten doğduğundan beri hergün aynı saatte kullanıyordum hiç şaşmadı 3. Syındna sonra bırkaıcamm iki haftamız kaldı
Erol _sena_ bio gay okadar güzelki sıkınmadan cıkarıyor ve hangi doktara sorduysam cok guzel bir damla devam et dediler gercekten guzel ama 100 lira
buiyimi Eymnnn doktora sorupta mi almalı bilemedim eczaneye danışarak alsam olmaz mı akşamları kızım çok ağlıyor gazdan
Erol buiyimi yok sadece ilk başından beri bio gaia ve hic gaz problemimiz olmadı maşallah altanda üsttende çıkardı yoksa sancısı olurdu onu kullanmadan önce
Eymnnn buiyimi alın ben öyle aldım ama tabi siz bilirsiniz yine de. Sonuçta bunu herkes kullanıyor bende 3 aydır kullanıyorum bu şekilde eski postları okursanız belki bi nebze daha içiniz rahat eder
Esmer_ midekoruyucu midekoruyucu biogaia gaz için tek başına etki etmiyormu elimde zinco ve metsil var onlardanda verebilir miyim
Mom726272 Tugce11 canım ne kadar sürede etki ediyodu aguline ve içirdikten sonra ne kadar süre faydası oluyodu
Tugce11 Mom726272 sabah uyanınca veriyordum bi de gece veriyordum bize yeterli oluyodu. Sancılanmadan veriyordum yani
Tugce11 Mom726272 ayy canım benim bizimki de 15 günlükken başladı 😬 bol bol kimyon çayı rezene çayı iç