23 hf dayım ama bi kaç gündür ellerim ayak bileklerim şişmeye başladı. Güne şiş uyanıyorum ve iş çıkışına kadar artıyor. Şimdi böyleyse sonlarda ne yapacam ben 😪 var mı bu durumu yaşayan ?
Çok mu çabuk şiştim 😔
- Düzenlendi
EsraDabakzkal bende 28+2 haftalgm canmm benimde oyle artk alyansmi takamyrm parmaklarm sisiyo ayaklarmdan hic söz bile etmiyorum😅
Aynısını yaşıyorum.abim doktor hemen aradım tuzu tamamen kes dedi.3 litre su iç dedi.şuan biraz daha indi.anneme geldim tüm yemeklerim,peynirlerim tuzsuz hale geldi.
Bende 20.haftaya giricem aynısı var bende de ama tuzu kestim ve hep bol su içiyorum ayaklarım özellikle fazla şişiuordu daha az gibi 🙏🏻
EsraDabakzkal canım bende 32 oldum daha hiç şişmem yok ama tuzdan uzak duruyorum
EsraDabakzkal doktorunuza muhakkak söyleyin idrarda protein kaçağı bakılıyor. Biraz erken bir hafta ama bünyesel de olabilir. Ama tedbiren idrar tahlili yapılır diye düşünüyorum. Doktora bildirin muhakkak.
EsraDabakzkal Benim 20 de basladi canim 37 numara ayakkabi gyiyordm su an 39 40 anca oluyor 27 +5iz 🙄
EsraDabakzkal beennn 21haftadan ayak sismesi yasiyorumm
EsraDabakzkal çabuk değil genelde o haftalarda başlıyor benimde öyle başladı şuan 34. haftadayım
32.haftamdayım hala çalışıyorum 🤷♀️ Ayaklarımın çok şiş ve su topladığını söyledi doktor ayakların en yukarıda olacak şekilde yatıp dinlenmen lazım dedi doktor böyle devam ederse 2 hafta yürüyemecek şekle gelirsin dedi 😖
EsraDabakzkal sağlık ocağına gidip idrar ver protein kaçağı çıkabilir tuzu kes bol su iç fazla kilo almamaya bak benim de geçen hafa idrarda protein kaçağı çıktı biraz da enfeksiyon varmış ama şu an gitti
Aşırı tuzlu yemiyorum ama tuzu kesmem lazım sanırım. Preklemsi den korktum erken olunca ama daha önce şişen de varmış 😕 hafta içi görüşecem dr la