Adapte34 Kızlar 20+1 günlük olduk içimdeki tatlı canavarını öldüremiyorum önceden asla böyle değildim şu aralar aşırı istiyo canım gördüğüm her tatlıyı 🤦♀️ Benim gibi olan varmı 😂
sedanurakarken Adapte34 ben varım beeennn 😂 az önce kaşık kaşık nutella yedim kendimi zor durdurdum valla 😂
cemreninannesi67 Adapte34 hamilelikte bi başladı tatlı isteğim doğum yaptım 2.5 ay oldu hala aynıyım çayı bile şekersiz içen ben tatlı sevmeyen ben tatlı manyağı oldum resmen
BusraUras Adapte34 ben hiç istisnasız her gün bir porsiyon tatlı yedim 3.aydan doğuma kadar sonucu bana 22kg oldu ama değdi 😅🤣 iyi yedim yani 😅
Adapte34 sedanurakarken çok fazla yiyorum bende hergün mutlaka bir iki çikolata yiyorum tatlı bulamazsam 😂 umarım çocuğa bir zararı yoktur
Gkc92 Adapte34 çikolatada kafein olduğu için gelişim geriliği yapabiliyor ☺️ Bir de işlenmiş ve paketli yiyecekler bebekte astım falan yapabiliyormuş. Bende tüketmedim hiç ama son bir haftada aşırı canım istiyordu biraz ucunu kaçırdım bu kadardan bir şey olmaz herhalde 😂
sedanurakarken bebegimizibekliyoruz1 bende öyleyim valla hangi tatlıyı yapıp yesem diye düşünüyorum sürekli yemekten çok tatlı yiyorum 😂
Adapte34 BusraUras bence bende öyle olucam zayıfım normalde aman aman bir zayıflık değil ama kilolu da değilim doğurana kadar gemi gibi olmazsam iyi 😂
Nazoo_00 Ben de ilk haftalar hic tatli istemezken su an 21deyim, bu aralar benim de istiyo canim, az önce eti cin istedim eşimden
BusraUras Adapte34 bende 53kg ile hamile kaldım 75le doğurdum 🤣 ama çok hareketli bir hamilelik geçirdim bu yemek yememin hakkı 30 35 kg arasıydı bence 😅🤣 öyle yedim yani. Ama şimdiden 15kg gitti normal doğum yaptım. 34günlük bebeğim.