Melisaaa1 28+3 olan hamileler bebeginizin hareketleri nasil cokmu oynuyorlar az mi sanki benimki hic uyumuyormus gibi herdakika hissediyorum 1 haftada geriden geliyormus uyusa kilo alacak belki😀☹️
ilkgebelik123-_ Melisaaa1 27 olcam 2 gün sonra dün post açtım hiç mi uyumuyor diyorum ya her an her dakika hareketli araştırdım çok hareketli olmasi iyiymiş ve yorum yapanlar sağ olsun herkes aynı şeyi diyor 🥰🙏
AcarH Melisaaa1 28+5teyim eskiden ayakta olduğumda hiç hissetmezdim yattığım zaman başlardı şimdi hareket ettiğimde bile kıpırtılarını hissediyorum özellikle akşam 10da başlıyor😀 1350 gr 38 cm olmuş bugün gördüm oğlumu☺️
Maviboncugum Melisaaa1 ben de 28+ 3 üm, benim doktorum da 1 hafta geriden geldiğini söyledi geçtiğimiz hafta. benim oğlum da çok hareketli. Geceleri uyuyamıyorum hareketlerden 😅
Melisaaa1 AcarH ben 1 aydir gitmiyorum cuma gunu kontrolum var tam 29 haftalikken gidecegim bakalim ne diyecek kilosuna merak icindeyim❤️
zehraosmanogluu Melisaaa1 şükür benimki uyumlu haftasıyla hic durmuor kıpır kıpır maşallah hissetmek çok güzel melegimi 💙