Fatmaaaaa123 Hep göbeğimden vuruyorum şimdiye kadar morluk olduysa da geçti ama son 2 haftadır sanki tek bı tarafa toplanıyor morardı orası ve şişti sıkıntı olurmu kızlar aynı durumu yaşayan varmi
Annesininkuzusu01 Fatmaaaaa123 Bende 1 haftadır yaptırıyorum, koldan başladım. Her yerim mosmor ve şişti. Apse yaptığı için oluyor enjektördeki havanın tamamen verilmesi ve iğnenin tamamen girmesi gerek
Mom654 Fatmaaaaa123 sıkıntı olmaz ama biraz kola geç göbeğin dinlensin bende kullanıyorum ilk vurduğumda kolum mosmordu kasa denk gelmemesi gerek ona dikkat etmelisiniz
SusamTanecigi Fatmaaaaa123 ben gebelik öncesi başladım 13 haftalık hamileyim hep göbekten yaptım iğnenin havasını alın yapacağınız yeri sıkıştırır batırın sonra bırakın dik şekilde fakat yavaş ilacı verin hemen çıkarın ben alkollü pamuk koyuyorum ama yoksa kolonya da koyabilirsiniz ufak tefek morluklar oluyor ama hiç şişlik olmadı henüz morluklarımda hemen geçiyor
NurCeren00 Fatmaaaaa123 29.haftadayım karnım çıktı ama göbekten devam ediyorum. Bacaklarıma yapıyordum bir ara ama artık bacaklarım çok ciddi morarıyor.
Mom654 Annesininkuzusu01 kolda kaslara denek geldiğin için şişme ve morarma fazla oluyor yağ dokusu çok olan yerlere vurmalısın
Durudefne61 Annesininkuzusu01 havanin verilmesi derken ben baya baya havayi basıyorum her seferinde hatta içerde baloncuk yapınca anlıyorum ki iğne bitti 😅
Asli3333 @Fatmaaaaa123 ilacı hızlı bir şekilde verirsen topaklanma yapabiliyor ben ilk 3 ay göbekten vuruldum yağlı doku olunca morarıyordu gerginlesmeye başlayınca koldan vurmaya başladım yarın doğumum var hiç bir şekilde morarma acı olmadi kola geçebilirsin.
Dilara-23 Neden bu iğneyi vuruluyorsunuz acaba🤔ben ilk defa duydum merak ettim pıhtılaşmanız falanmı var 🤷🏻♀️
Annesininkuzusu01 Dilara-23 Benim protein kaçağım ve yüksek tansiyonum başladı 2 hafta hastanede yattım düşüp bayıldım kaç kez. Henüz 25 haftalığım doğuma kadar yapılacakmış. Her gün hem hapını hem iğnesini kullanıyorum
Fatmaaaaa123 Dilara-23 ilk gebeliğimde sıkıntılar yaşadım yüksek tansiyon vardı preklampsi geçirdim bunda da doktorum erkenden önleminizi alalım dedi genetik bı kaç test yapıldı pıhtılaşma olduğu görüldü ve iğneyi kullanmaya başladım32 . Haftadayim çok şükür ödem tansiyon yok şuan inşallah olmazda
Mom654 Annesininkuzusu01 😅 Benimde daha çok ilk vurduğumda bilmiyordum ağlıyordum artık şişten kolum yanıyordu sonra ustalaştık Rabbim hepimizin bebeğine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah
Annesininkuzusu01 Durudefne61 Bu şekilde gerçekten benim kolumda apse olmamaya başladı bence sizde bir deneyin😂 hey Allahım deney faresi olduk bu bebeler için🤪
NurCeren00 Durudefne61 iğnenin kapağını açtığınız gibi yapmanız gerek. Havayı da deri altına vermelisiniz. Doktor ve hemşire bana öyle söyledi. Enjektörde hiç ilaç kalmamasını ve deri altında yayılmasını sağlıyormuş. Damara yapılan bi ilaç olmadığı için havayı vücuda vermek zararlı değil dediler.