Aliirem Kızlar iyi aksamlar 18. Haftadayim doktorum bi kiz bi erkek goruyor 🙄 Acaba devlet hastanesine gitsem bide orda soylerler mi cinsiyetini ?
BlntMerveBayhan Aliirem Devlette zor canım ya ben normalde devlete gidiyorum cinsiyetini öğrenmek için özele gittim 😍
Sonay Aliirem benim oğlumda özele ilk gittiğimde erkek dediler devlette her ultrasona girdiğimde kız bu yok erkek falan diyodular pipisi küçük olduğu için belli seninkide Öyledir 😂
Annee6 kendi doktorum 16. Haftayi bekledi cinsiyeti soylemek icin. 15. Gaftada baska bi devlet hastanesine gittim orda soylemislerdi. Kendi doktorumda devlette bu arada. Sansini dene istersen 😊
Aliirem Annee6 tesekkurler 😌 14. Haftada aa pipisi olusmaya baslamıs dedi 16. Haftada kiz gibi dedi arada kaldim insan istıyor gorduklerini almak yavastan hevesleniyor 🙁
Sonay Aliirem âmin cnm ☺ Kız erkek kız erkek dediler doktor Tm ya bu erkek pipisi küçük ondan oyle dedi belki olbilir sizinkisinde diye düşündüm 😂 ama kızlar genellikle karıştırılıyor erkeklerinde çok ney belli oluyo 😏 bence bi devlet hastanesine gidin bişey kaybetmesiniz
Deletedmom404 Ben devlet hastanesinde ultrasona girdim 12+6 da aşağı yukarı 20 saniye filan uzandım sayılır cinsiyetini görebilir miyiz diye sorduğumda 20 haftalık olmadan söylemiyoruz dedi 😒
Faydemir16 Bende devlet hastanesine gidiyorum gayet memnunum 16. Haftada bacakları kapalı ama kız dedi ondan beride değişmedi. Çokta güzel ilgileniyor doktorum.
Faydemir16 Deletedmom404 olabilir hatanede 4-5 tane doktor var sadece 2 tanesi iyi diğerlerinden herkes şikayetçi