tazeannecik1 Kızlar 11. Haftamdayım sürekli yemek yemek istiyorum ve bu beni çok yoruyor sürekli birşeyler hazırlayıp yemek çok zor zaten halsizlik var of of napıcammm yalnızım ailemde yok yanımda 😕
Esramertt tazeannecik1 çok şanslısın bence 😊 ben ilk üç ay elimde poşetle gezdim mutfağa girince bile midem bulanıyordu 😂
Hilalbasak Canim brn 15. Haftadayim hala oyleyim😀gece bile acikip uyaniyorum .Sanki 10 gundur açimisim gibi kivraniyorum bide
tazeannecik1 KubraAydin canım bende senin gibiydim 9. Haftaya kadar sonra kendiliğinden bulantım geçti çok şükür şimdi açlık hissi var karnım açsa midem bulanıyor sadece
Aslielis 2cibebek O acı tat bendede var canım yaa iğrenç bi tat o yüzden şeker atıyorum ağzıma öylr bastırıyorum
Gulluanne Kizlar ben 31.haftaya geldim ben de çok açım sürekli yemek istiyorum artık pandemi +sıcaklar eve tıkılı kaldım sanırım o yüzden kendimi yemeye verdim 😂😂
Fatmaens34 11+2 haftalığım ama günde sadece bi Tane muz bi parça da ekmek anca yiyebiliyorum ne zaman düzelirim acaba ya 😑🥴
Fatmaens34 tazeannecik1 ben bi ara sürekli salatalık yiyordum şimdi onu bıraktım şeftali ve muza dadandım her gün yiyorum deli manyak gibi 😂😂