Ozlemsiii34 Hanımlar merhaba 23+2 günlük hamileyim, bugün detaylı ultrasonda suyun fazla olduğu söylendi durumu yaşayan var mı ne gibi bir beslenme yöntemi uyguladınız bilgi verir misiniz moralim çok bozuldu.
hellobaby0 Ozlemsiii34 bana da fazla dediler 36. Haftam da şeker için kan vercem yarın yeme içme ile ilgili bişey demediler
Sfm51 Ozlemsiii34 benimde fazla doktor şekerden şüphelendi ve şeker yükleme yaptırdım şekerim çıktı şimdi diyet yapıyorum henüz kontrole gitmedim ne durumda suyum karpuz falan çok yediyseniz oda çoğaltabiliyomuş suyu
dlnyny Ozlemsiii34 beslenme çok önemli son haftalarımda benimde suyum fazlalaştı doktorum hep uyardı karbonhidrat ağırlıklı beslenme hamurişi makarna tüketme diye ben pek dikkat etmedim bebeğim doğumda su yutmuş hava verdiler🥺 şimdi 20 günlük hırıltısı var burnu tıkalı hep ister istemez kendimi suçluyorum ama doktorum böyle şeyler düşünüp sütünü etkileme diyor. Aklınızda olsun beslenmenize dikkat edin hemen düzelir
Ozlemsiii34 hellobaby0 şeker testımı banada tavsıye ettı doktorum ama beslenmede önemli değil öi sizce
hellobaby0 Ozlemsiii34 şeker testi değil normal açlık tokluk kan şekeri için kan vereceğim beslenme önemli elbette
Ozlemsiii34 Sfm51 istanbulda yaşıyoruz beslenmem sıcaktan dolayı yemek değil meyve ağırlıklı karpuz çok yedim evet şeker yüklemesi yapılacak mecburi artık 2 hafta sonra
dlnyny Ozlemsiii34 diyet vermedi açıkcası saymıştı tek tek kızartma,hamurişi,ekmek,makarna,pilav,aşırı meyve yani karbonhidratı fazla ürünleri tüketme dikkat et demişti