Gmsyusra Kızlar bebeği mavi ışık alan oldu mu kaç günde değerleri düştü ve değeri kaçken hastaneye alındı
Dlkaltnrs Gmsyusra ben erken dogum yaptim bebegim kuvezde ve dogumdan 2 gun sonra sarilik cikti 3-4 gun mavi isik aldi sonra gecmisti cok sukur🤲
AsliTurgut Gmsyusra bende erken dogum yaptim küvezde bebegim sarilik olmasin diye almisti ama degerlerini hic bilmiyorum
Gmsyusra Dlkaltnrs Evet bende ,34 haftalık doğum yaptım kuveze girmedi ama bugün sarılığı çıktı mavi ışıkta
AsliTurgut Gmsyusra sizede gecmis olsun:)) biz sarilik olmadik önlem amacli verilmisti kan degerlerinde de cikmamisti tabi eve gelince olmasin diye de sürekli emziriyorum
Gmsyusra e_doga çok geçmiş olsun doktor bizi o kadar korkuttu ki biraz daha yükselirse beyinde hasar olur diye
e_doga Gmsyusra yoo hiçbirşey olmadı ama olafabilirdi bilmiyorum. Endişelenmeyin gerçekten bitip gidiyor şimdiki aklım olsa kendimi o kadar harap etmezdim
e_doga Gmsyusra gerçekten etmeyin şifası var çok şükür ben de çok ağladım zırladım ama bir gün fototerapi aldı bitti gitti . Allah başka dert vermesin cidden geçiyor en büyük derdi bu olsun yavrunuzun
Gmsyusra e_doga İnşallah ya. Tekrar etme riskide varmış iki gün sonra yeniden kontrol edilecekmiş ben bir kere tedavi alınca bitiyor sanıyordum