Bukiiiii 16 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti kız, bir şeyler almak istiyorum ama neler duyuyoruz cinsiyetle ilgili sonradan kız ya da erkek diyebiliyorlar. Sizce ne yapayım?
Semiha_ Bukiiiii 22+5 im kızım olacak Allah’ın izni ile detaylıya girdim kesinleşti kız olduğu pazar günü bebek arabasını pusetini beşiğini küvet setini yatağını hamağını vs büyük parçalarını aldım herşey ateş pahası zaten doğuma 4 ay var ama bu fiyatlarla anca yetişir şuan kafam rahat ☺️ Kış bebesi olacak kızım aralıkta doğum ama ekim gibi de kıyafetlerini deterjanını ufak tefek şeylerini alıp bitireceğim inşallah 🙏☺️
Elifgoktug1 Bukiiiii detayli ultrasondan sonra başladım ben almaya tek tük almistim ama 30 larda almak daha mantikli
Birumuteses29 Ben 11 haftalıkken öğrendim cinsiyeti benimde kızım olacak 16. Haftada falan almaya başladım az az ama şimdi 21 haftalığız haftaya detaylı var değişmez diye düşünüyorum😀bana iki ayrı doktorda her kontrole gittiğimde kız demişti
Bukiiiii Birumuteses29 ben tarama testini girdim sadece o yüzden 3. Ye girmek istemiyorum. Doktor 12. Haftada kıza benzetti 15. Hafta da kesin kız dedi ama ne yapsam bilmiyorum
Bukiiiii Semiha_ kıyafetlere şimdide de bakın ebebekten çok güzel indirim var sezon sonu diye 2-3 parça bile alsanız yeter çok uygun çünkü
Parsss Bukiiiii alışveriş cinsiyetle olmıyor kı canım bır sürü ıvır zıvır olıyo alıncak bı an önce başla bence yada araştırmaya basla hangı marka model vs gıbı en cok bunlarda kararsız kalıyor ınsan
Ayseee4238 Bukiiiii unisex şeyler alabilirsin ben mesela zıbın penye battaniyeler nevresim takımı bikac tulum falan almıştım başlarda sarı turuncu yeşil renklerde ürünler aldım 27.haftamda da bikac kere cinsiyeti de teyit edilince gidip geri kalan herşeyini toplu almıştım.
Melih_funda Haftada erkek denildi 16. Haftada gittiğimde kıza benziyor dediler kendini göstermedi 22. Hafta detaylı ultrasonda bile göstermedi bebeğim kendisini zorla cihaz ile oynatarak önce kız dediler 10 dakika sonra organını görünce erkek dedi kesin dedi doktorumuz 😂 baya uzun sürmüştü bizde emin olmadan bir çöp dahi almadık suan 31. Haftamızdayız 3 gün önce muayenede kesin erkek denildi 3 gün önce hastane çıkışı bütün alışverişi toplu yapmak zorunda kaldık 🙈
Melih_funda Bukiiiii ay umarım aynı şeyi yaşamazsınız gerçekten biz meraktan çatlamıştık 😂 ilk çocuk cinsiyet önemli değil tabi bizim için ama annem ile Kayınvalidem 12. Haftada erkek diyince yarışa girer gibi tonlarca alışveriş yaptılar 16 da kız diyince ikisine büyük şok oldu biz eşim ile sadece onları izliyorduk 😂 çok dua ettiler aldıklarımız boşa gitmesin diye büyük ders oldu onlara da ama neyseki boşa gitmedi 😅